Anlık Bildirim

22 günde 1 milyon OnePlus 6 satıldı

OnePlus 6 firmanın en iyi telefonu ve aynı zamanda en hızlı satan telefonu oldu. Sadece 22 gün içerisinde 1 milyondan fazla OnePlus 6 satıldı. Firma satışlardan fazlasıyla memnun.

OnePlus firmasının çentikli tasarım trendine adım attığı OnePlus 6 amiral gemisi başarılı satışlar yapmaya devam ediyor. Yeni model bugüne kadar en hızlı satan OnePlus akıllı telefonu olmayı başardı.

OnePlus 6 ne kadar satıldı

Henüz piyasaya çıkalı 22 gün olmasına rağmen OnePlus 6 modeli 1 milyon satış rakamını geride bıraktı. Modelin ipek beyazı versiyonu Avrupa’da 24 saat içerisinde tükenmişti. OnePlus 5 ve OnePlus 5T modellerinin bu rakamı yakalaması 3 ay sürmüştü.

Yüksek bir tüketici ilgisi uyandıran OnePlus 6 ayrıca önceki yıllara göre daha geniş satış ağı ile de başarısını perçinliyor. Ayrıca doğrudan tüketiciye ulaşması ve aracı kullanmaması da diğer bir unsur. ABD’de SIM kilitsiz telefon kategorisinde en beğenilen firma hali hazırda OnePlus.

6.28 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlük barındıran optik AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 6GB /8GB LPDDR4X RAM, 64GB/128GB/256GB depolama kapasitesi, OIS destekli çift arka kamera, yapay zekâ desteği, 3300mAh kapasiteli batarya gibi özellikler barındıran telefonun 530$ başlangıç fiyatı mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim