Anlık Bildirim

2022 Genesis G90'ın dış tasarımı ortaya çıktı

2022 model yılı için yenilenen Genesis G90, markanın 'Atletik Zarafet' isimli tasarım dilini devam ettiriyor. Lüks sedanın uzun aks mesafeli versiyonu da bulunacak. İşte detaylar:

2022 Genesis G90'ın dış tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Güney Koreli Genesis'in lüks sedan modeli G90 tamamen yenilenmek üzere. Şirket, yeni 2022 Genesis G90'ın dış tasarımını gözler önüne seren görseller paylaştı.

2022 Genesis G90, markanın 'Atletik Zarafet' isimli tasarım dilini sürdürüyor. Ön yüzü domine eden büyük panjur ve tamponda boydan boya uzanan merkez havalandırmadaki X şekilli detaylar dikkat çekiyor. Çift çizgi şeklindeki aydınlatmalar, çamurluk yayı tarafından bölünse de ön kapıya kadar devam ediyor. Profilde 20 inçlik jantlar ve gizli kapı kolları dikkat çekiyor.

Yenilenen lüks sedanın arkasında ilginç şekilde çift çizgi şeklindeki stoplara yer verilmemiş. Onun yerine boydan boya uzanan LED şeritler ve köşeli stoplar kullanılmış. Üst bölümü spoyler şeklinde tasarlanan bagaj kapağında kamera göze çarparken, tamponun alt kısmında ise öndeki ızgara ile benzer şekle sahip egzoz çıkışları tasarımı tamamlıyor.

2022 Genesis G90'ın dış tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

2022 Genesis G90'ın uzun aks mesafeli versiyonu da mevcut. Fotoğraflardaki beyaz araç standart, lacivert araç ise uzun aks mesafesine sahip. Zaten iki model arasındaki fark arka kapıların boyutundan belli oluyor. Uzun aks mesafeli versiyonda arkadaki yolcular için 190 mm ekstra alan sunuluyor.

Lüks modelin iç mekanı ve teknik detayları henüz belli değil. Bu parçalar da önümüzdeki haftalarda tamamlanacaktır. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6056 kez okundu.
16 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, genesis ve
3 etiket daha g90 sedan güney kore
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim