Anlık Bildirim

2021 yılının son çeyreğine damgasını vuracak oyunlar

2021 yılı, oyunlar için güzel bir yıl oldu ancak bilindiği üzere her yıl en iyi oyunlar son birkaç ayda piyasaya sürülüyor. Bu yıl da gelenek bozulmadı. İşte 2021'in son oyunları.

2021 yılının son çeyreğinde çıkacak oyunlar

2021 oyunlar için iyi bir yıl oldu. Şimdiye kadar Resident Evil Village, Ratchet & Clark ve Pokemon Snap de dahil olmak üzere güzel oyunlar gördük. Ancak her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi oyunlar yılın son çeyreğinde geliyor.  Örneğin Eylül ayında Deathloop'un uzun zamandır beklenen yeni sürümü piyasaya sürülüyor. Bununla birlikte yeni WarioWare ve Diablo 2 de bu çeyrekte gelecek oyunlar arasında. Şimdi önümüzdeki birkaç ayda çıkacak oyunlara şöyle bir göz atalım. 

2021 yılının son çeyreğinde çıkacak oyunlar Tam Boyutta Gör

No More Heroes 3 

No More Heroes, 2008'de Wii'de başlayan bir hack-and-slash oyun serisi. Oyun, 2008'den bu yana arkasında kayda değer bir kitle topladı ve şimdiye kadar da güzel eleştiriler aldı. Yapılan duyuruya göre oyun, Covid-19 kaynaklı bir gecikmenin ardından 27 Ağustos'ta Switch'de yayınlanacak. 

2021 yılının son çeyreğinde çıkacak oyunlar Tam Boyutta Gör

WarioWare: Get It Together! 

WarioWare, bir mikro oyundur. Mikro oyunlarla biraz bile zaman geçiren herkes iyi bilir ki bu oyunlar acayip bağımlılık yapıcı. Öte yandan bu oyunları lansman fragmanı izleyerek tanımak çok güç. Yalnızca deneyimleyerek ne kadar eğlenceli olduğu anlaşılabilir. Switch'te Eylül ayında piyasaya sürülecek bu oyun, şimdi multiplayer seçeneği de getiriyor. 

2021 yılının son çeyreğinde çıkacak oyunlar

Deathloop

Deathloop, Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. 

Oyundaki fikir şu: Her günün sonunda sıfırlanan bir zaman döngüsünde kapana kısılmış bir suikastçısınız. Bu döngüden kurtulmak için bir adanın etrafına dağılmış sekiz tane "vizyoneri" (visionaries) öldürmeniz gerekiyor. Sorun şu ki, bunu bir zaman döngüsü içinde tamamlamanız gerekiyor. Öte yandan siz sekiz vizyoneri avlamaya çalışırken, rakip bir suikastçı de sizi avlamaya çalışacak. 

Deathloop, 14 Eylül'de PlayStation 5 ve PC'de çıkacak. Muhtemelen sonraki yıl Xbox sürümü de gelecektir. 

2021 yılının son çeyreğinde çıkacak oyunlar Tam Boyutta Gör

Kena: Bridge of Spirits

Ratchet & Clark bu yılın en popüler oyunlarından birisi oldu ve dışarıdan bir gözle bu oyunun bir Pixar filmini andırdığı söylenebilir. İşte benzer bir şey Kena: Bridge of Spirits için de geçerli. Oyun acayip derecede DreamWorks stüdyosu havası taşıyor. Bu oyunda ölülerin fiziksel dünyadan, öbür dünyaya geçmesi için ruh rehberliği yapan Kena olacaksınız. Oyun 21 Eylül'de piyasaya sürülecek. 

2021 yılının son çeyreğinde çıkacak oyunlar Tam Boyutta Gör

Diablo II Resurrected 

Diablo II, oyunlar tarihindeki en ünlü ve en övülen oyunlardan birisidir. Oyunun oynanışı eski sürümlerle hala aynı ancak oyunun diğer özellikleri 2021 yılına uyarlanıyor. Dolby 7.1 ses, 3D grafikler, 4K çözünürlük ve daha bir sürü şey... 

Oyun 23 Eylül'de piyasaya sürülüyor. 

2021 yılının son çeyreğinde çıkacak oyunlar Tam Boyutta Gör

Far Cry 6

Bu yıl Şubat ayında çıkması beklenen Far Cry 6, Ekim ayına ertelendi. Far Cry 6, şimdiye kadarki en iyi Far Cry olmaya aday ve oyun Yara ismindeki kurgusal bir tropik bölgede geçiyor. Şimdi ise oyun yalnızca PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, PC ve Google Stadia'da piyasaya sürülmeyecek, aynı zamanda Amazon'un Luna platfromuna da gelecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim