Anlık Bildirim

2021 Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü için yarışacak modeller açıklandı [Anket]

2021 Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü için yarışacak aday listesi açıklandı. Bu yılki yarışma için toplam 29 model belirlendi. Bunlar arasından finale kalan 7 model 8 Ocak 2021'de açıklanacak.

2021 Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü için yarışacak modeller açıklandı [Anket] Tam Boyutta Gör

Otomotiv sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ‘2021 Avrupa’da Yılın Otomobili Ödülü’ için hazırlıklar başladı. Ödülün ilk ayağı için belirlenen aday listesi bugün açıklandı. 

2021 Avrupa’da Yılın Otomobili Ödülü için farklı sınıflardan, elektrik veya içten yanmalı motorlu toplam 29 modelden oluşan uzun bir aday listesi belirlendi. Söz konusu listede Koreli üretici Hyundai, yeni i10, i20 ve Tucson olmak üzere üç farklı modelle mücadele edecek. Ayrıca kendi başına bir marka haline gelen ve kısa süre içinde ülkemize de gelmesi beklenen Curpa'nın Formentor modeli de listede.

Lüks tarafta ise Mercedes, GLA, GLB, GLS ve S-Serisi olmak üzere dört modelle ödülün sahibi olmaya çalışacak. Volkswagen ID.3, Polestar 2, Mazda MX-30, Honda e ve Toyota Mirai gibi yüzde 100 elektrikli ve hidrojen yakıtlı otomobillerde son yıllarda olduğu gibi bu yıl da ödül listesine renk katıyor.

Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonrası bu adayların sayısı 7’ye düşürülecek. Finalist olarak seçilecek bu 7 modelin duyurusu 8 Ocak 2021’de yapılacak. Ödülün kazananı ise 1 Mart 2021 tarihinde belli olacak.

Geçtiğimiz yıl ödülün sahini Peugeot 208 olmuştu. 2019'da elektrikli Jaguar I-Pace'in onun öncesinde ise Volvo XC40'ın ipi göğüslediğine şahit olmuştuk.

Aşağıdaki anket üzerinden hem 2021 Avrupa'da Yılın Otomobili adaylarını görebilir hem de kendi adayınıza oy verebilirsiniz:

Sizce 2021 Avrupa'da Yılın Otomobili Hangisi Olmalı? Oy Ver 1008 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4168 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2021 avrupada yılın otomobili ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim