Anlık Bildirim

2020 Skoda Rapid, Rusya'da tanıtıldı

Pek çok pazardan çekilmiş olsa da hala bazı ülkelerde satılmaya devam eden Skoda Rapid yenilendi. Tasarımı ve teknolojileri yenilenen 2020 Skoda Rapid, Rusya'daki bir etkinlikte sahneye çıktı.

2020 Skoda Rapid, Rusya'da tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Skoda Rapid, ülkemiz dahil pek çok ülkeden elini eteğini çekmiş olsa da hala bazı pazarlarda satışa sunulmaya devam ediyor. Bu pazarlardan biri olan Rusya’da düzenlenen bir etkinlikte 2020 Skoda Rapid tanıtıldı.

2020 Skoda Rapid’in tasarımına baktığımızda, yenilenen diğer Skoda modelleri gibi çok daha agresif bir görünüme sahip olduğunu görüyoruz. Otomobilin ön bölümü, geçtiğimiz yıl Golf’e rakip olarak tanıtılan Scala ile neredeyse aynı. Arka tarafta ise L şekline benzer LED stoplar, ufak bagaj spoyleri, yenilenen tampon ve “Skoda” yazısı dikkat çekiyor.

2020 Skoda Rapid’in iç mekanında da Scala’ya benzer bir yerleşim mevcut. Üç kollu direksiyonun hemen arkasında 10.25 inç dijital gösterge ekranı, konsolun merkezinde ise standart olarak 6.5 inç, opsiyon olarak da 8 inç boyutunda tercih edilebilen bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Yeşil ekranlı klima ayarlarının biraz demode durduğu alanda iki adet USB girişi, ısıtmalı direksiyon ve ısıtmalı ön cam gibi özellikler bulunuyor.

2020 Skoda Rapid’in sürüş asistanları arasında mesafe kontrol sistemine sahip Ön Bölge Asistanı, acil durum freni, sürücü dikkat uyarısı, hız sabitleyici ve ön/arka park sensörleri gibi özellikler yer alıyor. Kaputun altında ise 90 ve 110 beygirlik 1.6 litre MPI atmosferik ile 125 beygirlik 1.4 TSI turbo benzinli motorlar bulunuyor. MPI’da 5 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman, TSI’da ise 7 ileri DSG seçeneği sunuluyor.

2020 Skoda Rapid, Volkswagen Grubu’nun Rusya’daki Kaluga tesislerinde üretilecek. Başlangıç fiyatı 829,000 ruble yani güncel kurla 76 bin lira olacak araç Çin ve Hindistan gibi pazarlarda da satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8957 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2020 skoda rapid ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim