Anlık Bildirim

2020 Kia Sorento'nun tasarımı ortaya çıktı

Geliştirme süreci tamamlanan ve fotoğraf çekimleri için Kaliforniya yollarına çıkan 2020 Kia Sorento'nun tasarımı tamamen ortaya çıktı. Yeni Sorento, Mart ayında Cenevre'de sahneye çıkacak.

2020 Kia Sorento'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yeni Kia Sorento’nun geliştirme sürecinde artık sona yaklaşıldı. Fotoğraf çekimleri için üzerindeki kamuflajı çıkaran yeni Sorento, casus kameralara yakalanmaktan kurtulamadı.

2020 Kia Sorento’nun tasarımına baktığımızda selefine kıyasla daha modern ve şık bir görünüme kavuştuğunu görebiliyoruz. Kia’nın o bilindik “tiger nose” ızgarası artık daha köşeli ve LED farlarla bir bütün haline getirilmiş. İki parçadan oluşan sis farları ise alt bölümdeki ızgaraya dahil edilmiş. Sportif tamponun kenarlarında da dikey hava girişlerine yer verilmiş.

2020 Kia Sorento’nun yan bölümünde de yuvarlak hatlardan keskin çizgilere geçiş yapılmış ve omuz çizgisi daha belirgin hale getirilmiş. Kapıların alt kısmında ve pencere kenarlarında, tavan raylarıyla uyumlu olacak şekilde metalik detaylara yer verilmiş. 2020 Kia Sorento’nun arka tarafında ise iki parçadan oluşan dikey LED stoplar ve sportif bir spoyler dikkat çekiyor.

2020 Kia Sorento'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yeni fotoğraflarda 2020 Kia Sorento’nun iç mekanına dair herhangi bir görüntü yok. Fakat daha önceki sızıntı görseller sayesinde modern tasarımın bu alanda da devam ettiğini biliyoruz. Daha kaliteli materyallerin kullanıldığı kabinde dijital gösterge paneli, onun hemen yanında ise konsolun üzerine yatay olarak yerleştirilmiş multimedya ekranı bulunuyor.

Alt bölümdeki klima kontrolleri ve dikey hava menfezleri ise metalik detaylarla çevrelenmiş. Kablosuz şarj ünitesi ve döner vites düğmesi gibi detaylara sahip orta konsol ve Telluride modelindekine benzer lüks deri koltuklar da 2020 Kia Sorento’nun kabinindeki detaylardan.

2020 Kia Sorento’nun motor seçenekleri henüz belli değil. Fakat benzinli ve dizel seçeneklerin yanı sıra hibrit versiyonlara da yer verileceğini biliyoruz. Zira reklam çekimlerindeki aracın üzerinde ECO Hybrid rozetini görmek mümkün. 2020 Kia Sorento'nun dünya prömiyeri Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6135 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, kia sorento ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim