Anlık Bildirim

2020 iPhone modellerinin tasarımıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple'ın tasarım değişiklikleri ile gelmesi beklenen 2020 model iPhone modelleriyle ilgili yeni detaylar sızmaya başladı. İşte cihazda yapılacak olası yenilikler.

2020 iPhone modellerinin tasarımıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Söylentilere bakılırsa Apple'ın 2020 yılında piyasaya süreceği iPhone modelleri, radikal bir tasarım yeniliğiyle gelecek. Şimdiye kara Apple, iPhone modellerinde iPhone 6 ile birlikte gördüğümüz tasarım dilini kullanıyor ancak önümüzdeki yıl bu durum değişebilir.

Touch ID geri gelebilir

Geçtiğimiz günlerde Apple'a yakın kaynaklar, kullanıcıların bugüne kadarki en iyi tasarım olarak gösterdikleri iPhone 4'teki bazı detayların, 2020 iPhone modellerine uygulanabileceğini belirtmişlerdi. Ancak şimdi ise güvenilir teknoloji uzmanı Ben Geskin, attığı bir tweet'le önümüzdeki yılın iPhone modellerindeki olası değişiklikleri ortaya çıkardı.


Apple şu anki iPhone modellerinin anten çizgisinde plastik kullanıyor ancak Geskin'in tweet'ine göre 2020 modellerinde bunlar cam, seramik ve hatta safir gibi yeni malzemelerle değiştirilebilir. Bu da anten çizgisinin mevcut tasarımdan 1 mm daha geniş olabileceği anlamına geliyor. Ayrıca gelecek yıl piyasaya sürülecek iPhone modellerinde 5G desteği de olacak. Söylentilere göre Apple, Touch ID'yi geri getirmeye hazırlanıyor. Face ID'ye ek olarak gelecek olan Touch ID, ekrana gömülü bir versiyonla karşımıza çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10560 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 12 ve sızıntı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim