Anlık Bildirim

2020 Honda Civic Hatchback tanıtıldı: Hangi yenilikler var?

Geçtiğimiz aylarda ABD pazarı için makyajlanan Honda Civic Hatchback'teki benzer değişimler Avrupa versiyonuna da uygulandı. 2020 Honda Civic Hatchback, ufak dokunuşlar ve yeni donanımlarla geldi.

2020 Honda Civic Hatchback tanıtıldı: Hangi yenilikler var? Tam Boyutta Gör

Honda Civic Hatchback’i önce ABD pazarında makyajlayan Japon üretici, benzer değişiklikleri Avrupa versiyonuna da uyguladı. 2020 Honda Civic Hatchback, tasarım ve donanım alanında küçük güncellemelerle karşımıza çıktı.

2020 Honda Civic Hatchback’in ön yüzüne baktığımızda, ızgara bölümünün ufak dokunuşlarla yeniden elden geçirildiğini görüyoruz. Yuvarlak sis farlarına ev sahipliği yapan havalandırmaların da tasarımı değişmiş ve bu bölümlere gövde renginde iki küçük kanat eklenmiş. 2020 Honda Civic Hatchback’te standart haline getirilen full-LED farlardaki gündüz farlarının tasarımı da bu kanatlarla aynı yapılmış.

2020 Honda Civic Hatchback’in giriş seviyesi versiyonunda yeni 16 inç alaşım jantlar kullanılmış. Orta ve üst seviye versiyonlarda ise “Shark Grey” adı verilen 17 inçlik alaşım jantlara yer verilmiş. Aracın dış tasarımındaki son dokunuş olarak da renk paletine Obsidyen Mavisi adı verilen yeni bir seçenek eklenmiş.

2020 Honda Civic Hatchback tanıtıldı: Hangi yenilikler var? Tam Boyutta Gör

Japon üretici, 2020 Honda Civic Hatchback’in kabininde daha kaliteli malzemeler kullanıldığını ve daha premium bir ambiyans yaratıldığını belirtiyor. Multimedya sistemi ve klima ayarlarına eklenen fiziksel tuşlar sayesinde kullanım kolaylığı artırılmış. Ayrıca üst paketlerdeki donanımlar arasına 8 yöne ayarlanabilen sürücü koltuğu da eklenmiş.

2020 Honda Civic Hatchback’in kaputu altında iki benzinli bir de dizel ünite mevcut. Giriş seviyesinde 126 beygir güç ve 200 Nm tork üreten 1.0 litre VTEC Turbo, üst seviyede ise 182 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre VTEC Turbo yer alıyor. Dizel tarafında ise 120 beygir güç ve 300 Nm tork üreten 1.6 litre i-DTEC mevcut. Benzinli motorlarda 6 ileri manuel veya CVT şanzıman seçeneği sunulurken, dizel motorda ise 6 ileri manuel veya ZF imzalı 9 ileri tam otomatik opsiyonları mevcut.

2020 Honda Civic Hatchback’te; çarpışma önleyici fren sistemi, adaptif hız kontrolü, şeritten ayrılma uyarısı, şerit takip asistanı ve trafik işareti algılama gibi özelliklerin dahil olduğu Honda Sensing isimli güvenlik paketi bulunuyor.

Aralık ayından itibaren Avrupa’da siparişe açılacak 2020 Honda Civic Hatchback’in müşteri teslimatları 2020’nin Ocak ayında başlayacak. Fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9251 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2020 honda civic hatchback, makyajlı honda civic ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim