Anlık Bildirim

Yeni Ford Kuga Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

Yeni nesil Ford Kuga, Türkiye'de ilk etapta üç farklı donanım seviyesi ve biri benzinli biri dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle satılacak. İşte yeni Ford Kuga Türkiye fiyatı ve özellikleri

2020 ford kuga fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Ford’un Avrupa’da en çok satan SUV modeli olan ve geçtiğimiz yıl yenilenen Ford Kuga Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni Ford Kuga fiyatı 269.300 TL’den başlıyor.

Style, Titanium ve daha sportif karakterli ST Line donanım seviyeleriyle satılacak olan yeni Ford Kuga’da ilk etapta iki motor seçeneği bulunacak. Bu seçeneklerden ilki, 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilen 1.5 litre EcoBoost benzinli, diğeri ise 8 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle sunulan 1.5 litre EcoBlue dizel. İlerleyen dönemde akıllı dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip 2.0 litre EcoBlue dizel ve 2.5 litre şarj edilebilir hibrit versiyonlar da seçenekler arasına eklenecek.

Yeni Ford Kuga, 150 mm ileri-geri hareket eden kızaklı arka koltuk tasarımıyla sınıf lideri 2. sıra diz mesafesini ve esnek bagaj hacmi kullanımı imkanını birlikte sunuyor. Yeni Ford Kuga’da kablosuz şarj özelliği, 8 inç renkli dokunmatik ekranıyla SYNC bilgi-eğlence sistemi, B&O ses sistemi ve farklı sürüş modları ile tasarımı değişen 12,3 inç dijital gösterge paneli gibi gelişmiş donanımlar sunuluyor.

Euro NCAP tarafından en yüksek derecelendirme olan 5 Yıldız ile değerlendirilen yeni Ford Kuga; Dur & Kalk ve Trafik Levhası Tanıma Sistemine sahip Adaptif Hız Kontrol ve Şerit Hizalama Asistanı, Ford Dinamik LED Ön Far Sistemi, Göz Hizası Gösterge Paneli ve Yeni Aktif Park Asistanı gibi gelişmiş teknolojilerle üstün güvenlik sunuyor

Yeni Ford Kuga fiyat listesi şöyle:

Style 1.5lt EcoBoost 6 ileri manuel 269.300 TL
Style 1.5lt EcoBlue 8 ileri otomatik 289.300 TL
Titanium 1.5lt EcoBlue 8 ileri otomatik 313.700 TL
ST Line 1.5lt EcoBlue 8 ileri otomatik 347.300 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15172 kez okundu.
59 kişi, toplam 62 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni ford kuga türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim