Anlık Bildirim

2020 Volkswagen California 6.1 tanıtıldı

Geçtiğimiz ay çizimlerle ön gösterimi yapılan 2020 Volkswagen California 6.1 bugün resmi olarak tanıtıldı. Makyaj operasyonundan geçirilen California serisi yeni tasarım ve teknolojilere kavuştu.

2020 Volkswagen California 6.1 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Makyajlı Volkswagen Multivan 6.1’in geçtiğimiz aylarda tanıtılmasının ardından beklenen güncelleme aracın karavan versiyonuna da geldi. Tasarımı ve teknolojileri yenilenen 2020 Volkswagen California 6.1 resmi olarak tanıtıldı.

Dış tasarımında Multivan 6.1’in izinden giden 2020 Volkswagen California’nın ön yüzünde LED gündüz farlarına sahip yeni aydınlatmalar, Touareg modelinden esinlenen daha büyük bir ızgara ve yeni sis farlarına ev sahipliği yapan ön tampon dikkat çekiyor. Lansman fotoğraflarında serinin en tepesindeki California Ocean 6.1 versiyonunu görüyoruz. Bu versiyonda çift renkli gövde ve yoğun krom kullanımı mevcut. Karavanın ayrıca Beach ve Coast isimli versiyonları da bulunuyor.

2020 Volkswagen California’daki asıl değişim karavanın içerisinde. Coast ve Ocean versiyonlarında bulunan küçük mutfak bölümündeki lavabo, ocak ve buzdolabını açmak için yeni düğmeler mevcut. Ayrıca karavanın içerisinde iki yeni USB girişi de eklenmiş. Arkadaki dolaba eklenen sürgülü kapaklar ve alüminyum kapı kolları da California’nın değişen kısımları arasında. Bunun yanı sıra karavandaki tüm dolap ve koltukların renkleri de yeniden tasarlanmış.

Volkswagen’e göre makyajlı California’daki yataklar eskisine göre daha konforlu. Ayrıca yukarı doğru açılan tavanın etrafında koyu gri çadır kullanılarak güneş ışınlarının daha iyi engellenmesi sağlanmış. Yenilenen kontrol panelinde de eski siyah-beyaz ekranın yerine renkli ve daha fonksiyonlu bir dokunmatik ekran gelmiş. 9.2 inç büyüklüğünde dijital gösterge ve MIB3 bilgi-eğlence ekranları da 2020 Volkswagen California serisinin opsiyonları arasında.

2020 Volkswagen California 6.1’in kaputu altında 200 beygirlik 2.0 litre TDI dört silindirli motor kullanılıyor. Dört tekerlekten çekişli olarak da tercih edilebilen karavanda yeni sürücü asistan sistemleriyle uyumlu elektromekanik direksiyon sistemi bulunuyor. Şerit takip asistanı, park asistanı, yan rüzgar asistanı ve römork asistanı da makyajlı California 6.1’in teknolojileri arasında.

2020 Volkswagen California 6.1 ilk kez Düsseldorf'daki karavan fuarında görücüye çıkacak. Fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21901 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
karavan, volkswagen karavan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim