Anlık Bildirim

2019 iPhone modelleri kablosuz ters şarj özelliğiyle gelecek

Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun raporuna göre, 2019 yılında piyasaya sürülecek olan yeni nesil iPhone modellerinin ters kablosuz şarj ve daha fazla pil kapasitesi ile gelecek.
Teknoloji devi Apple'ın yeni nesil iPhone modellerine başka cihazları kablosuz olarak şarj edebileceği ters şarj özelliğini entegre edeceği söylentilerini duymuştuk. Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun yeni raporu ise bu söylentileri doğrular nitelikte. Rapora göre 2019 iPhone modellerinde Samsung ve Huawei'de olan ters kablosuz şarj özelliğini görebiliriz.

AirPower kablosuz şarj standı iptal edilmişti

Yatırımcılara gönderilen ve  MacRumors tarafından ele geçirilen bu raporda, güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, 2019 iPhone modellerinin kablosuz ters şarj özelliği ile geleceğini iddia ediyor. Bu özellik Qi tabanlı iPhone'ları veya başka cihazları kablosuz olarak şarj edebileceği anlamına geliyor. Kuo konuyla ilgili olarak: "Yeni 2019 iPhone modellerinin iki yönlü kablosuz şarjı desteklemesini bekliyoruz. İki yönlü kablosuz şarjla donatılan ilk üst düzey akıllı telefon olmasa da, bu yeni fonksiyon kullanıcıların yeni AirPod'ları şarj etmesini ve iPhone ve AirPod'larda daha iyi bir entegre kullanıcı deneyimi oluşturmasını kolay hale getirebilir." ifadelerini kullanıyor.
Bildiğiniz gibi Apple uzun bir süredir beklenen kablosuz şarj standı AirPower'ı piyasaya sürmekten vazgeçmiştir. Kullanıcıları uzun süre bekleten ve sonucunda da skandal bir karar imza atan Apple'ın, yeni iPhone'lara bu özelliği getirerek bir nebze de olsa kendini affettirmek istediği de sızan bilgiler arasında. Ayrıca analist, yeni Apple modellerinin yüzde 10 ila 25 arasında daha büyük pil kapasitesi sunacağını da iddia ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5721 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, rapor ve kablosuz ters şarj
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim