Anlık Bildirim

2019 Ssangyong Korando SUV'un ilk teaser görseli yayınlandı

Cenevre'de görücüye çıkarılacak 2019 SsangYong Korando'nun ilk teaser'ı yayınlandı. Koreli kompakt SUV'un tasarımında geçtiğimiz yıl gösterilen e-SIV konseptinden faydalanılmış. Detaylar haberimizde..

2019 Ssangyong Korando SUV'un ilk teaser görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör
 

Tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda da SUV rüzgarları esmeye devam edecek. Pek çok markanın yeni modellerini görücüye çıkarmak için beklediği fuarda Koreli üretici SsangYong da kompakt SUV modeli Korando’nun yeni neslini tanıtacak. 2019 SsangYong Korando’nun ilk resmi teaser’ı bugün paylaşıldı.

Geçtiğimiz haftalarda kameralara yakalanan 2019 SsangYong Korando’nun üzerindeki yoğun kamuflaj nedeniyle tasarımı hakkında yorum yapmak oldukça zordu. Fakat aracın yandan silüetini gözler önüne seren bu teaser sayesinde Koreli kompakt SUV’un geçtiğimiz yıl gösterilen e-SIV konseptinden ilham aldığı net bir şekilde anlaşılıyor. Kalın C sütunu, arkaya doğru alçalan siyah tavan ve arka kapıda başlayıp stop lambalarına kadar uzanan çizgi, e-SIV konseptinden ödünç alınan tasarım unsurları arasında.

2019 SsangYong Korando’nun ilk etapta benzinli ve dizel motorlarla satışa sunulması bekleniyor. Yeni 1.6 litre dizel ve 1.5 litre benzinli motor kaputun altındaki seçenekler olacak. 1.5 litre ünite ayrıca küçük bir elektrik motoruyla da eşlenerek hafif hibrit seçeneğinin bir parçası olacak. Hafif hibrit teknolojisine sahip yeni 1.2 litre üç silindirli üniteyle birlikte seçenekler tamamlanacak. Daha sonra e-SIV konseptindeki sistemi kullanan Korando EV modeli de satışa sunulacak.

SsangYong e-SIV konsepti 

2018'de tanıtılan e-SIV konseptinin özellikleri 

Geçtiğimiz yıl gösterilen e-SIV konseptinde 61.5 kWh’lık batarya paketiyle beslenen 140 kW elektrik motoru bulunuyordu. Bu sistemin tek şarjla 450 km’ye kadar menzile imkan vereceği söyleniyordu. Bataryanın 50 dakikada %80 doluma ulaştığı ve e-SIV konseptinin maksimum 150 km/s hıza çıkabildiği de verilen bilgiler arasındaydı. Konseptte ayrıca seviye 2 otonom sürüşe imkan veren teknolojiler kullanılıyordu. 2019 SsangYong Korando’da otonom sürüşün geliştirilerek seviye 3’e çıkarılacağı da Koreli üreticinin verdiği bilgiler arasında.

2019 SsangYong Korando satışa sunulduğunda C-SUV segmentinin bir üyesi olacak. Dolayısıyla Nissan Qashqai, Dacia Duster ve Peugeot 3008 gibi modellerle rekabet edecek. Aracın kamuflajlı görüntülerini aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11397 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2019 ssangyong korando, ssangyong suv ve ssangyong korando özellikleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim