Anlık Bildirim

2019 Seat Leon kamuflajlı görüntülendi

Önümüzdeki yıl satışa sunulması beklenen 2019 Seat Leon henüz kamuflajından sıyrılmamış olsa da gövdesindeki değişim ayırt edilebiliyor. Dördüncü nesil Leon'un hibrit versiyona da kavuşması bekleniyor

2019 Seat Leon kamuflajlı görüntülendi Tam Boyutta Gör
 

Yenilenen yüzüyle önümüzdeki yıl satışa sunulması beklenen 2019 Seat Leon, test edildiği esnada kameralar tarafından görüntülendi. Dördüncü nesil Leon’un gövdesi tamamen kamuflajla kaplı olsa da, ilk olarak Tarraco SUV ile başlayan yeni tasarım dilinin izleri kolaylıkla görülebiliyor. Daha geniş ve önceki modele göre aşağıya konumlandırılmış ızgara ile daha keskin hatlara sahip inceltilmiş farlar yeni tasarımın ilk göze çarpan detayları arasında.

2019 Seat Leon, Volkswagen Grubu’nun MQB platformu üzerinde yükselmeye devam edecek. Bu da demek oluyor ki selefinin yanı sıra Skoda Octavia ve Volkswagen Golf ile aynı şasi parçalarına sahip olacak. Fakat Seat’ın dördüncü nesil Leon’da bir değişikliğe giderek aks mesafesini yükseltmesi ve arka taraftaki yolcular için daha ferah bir yaşam alanı sunması bekleniyor. Ayrıca üç kapılı versiyona yer verilmeyecek 2019 Seat Leon’da beş kapılı hatchback ve station wagon versiyonlar satışa sunulacak.

2019 Seat Leon’un motor yelpazesi de aşina olduğumuz 1.0, 1.5 litre benzinli ve 1.6 litre dizel motorlardan oluşacak. İlerleyen zamanlarda 48 volt hafif hibrit teknolojisinin de yer alması beklenen seçenekler arasına 2020 yılında plug-in hybrid versiyon da eklenecek. Bu versiyon, yalnızca elektrikli olarak 50 kilometre menzil sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17873 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2019 seat leon, seat leon hibrit ve
2 etiket daha yeni seat leon seat
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim