Anlık Bildirim

2019 Hyundai Ioniq, ses tanıma teknolojisiyle satışa çıkacak

2019 Hyundai Ioniq modelleri önemli teknolojik güncellemelere ev sahipliği yapacak. Hibrid, plug-in hibrid ve tamamen elektrikli olarak satılan Ioniq'lerde artık gelişmiş ses tanıma özelliği bulunacak

2019 Hyundai Ioniq, ses tanıma teknolojisiyle satışa çıkacak Tam Boyutta Gör
 

Koreli üretici, markanın elektrikli araç pazarındaki önemli temsilcisi Ioniq modelini yakın bir zamanda güncellemeye hazırlanıyor. Hibrid, plug-in hibrid ve tamamen elektrikli olarak üç farklı versiyonda satılan Hyundai Ioniq, 2019 model yılı ile birlikte güvenlik ve bilgi-eğlence alanında iyileştirmelere ev sahipliği yapacak. İşte 2019 Hyundai Ioniq serisine eklenecek özellikler:

2019 Hyundai Ioniq serisinin aktif güvenlik teknolojileri arasına otomatik uzun farlar ve sürücü dikkat alarmı da eklenecek. Buna ek olarak, Ioniq hibrid modelinin bazı donanım paketlerinde opsiyon olarak sunulan özellikler bundan böyle standart listesine eklenecek. Bu özellikler arasında otomatik acil durum freni, şerit takip asistanı ve adaptif hız kontrolü yer alıyor.

Yapılan iyileştirmelerle birlikte navigasyona sahip Hyundai Ioniq modelleri bundan böyle kendisine verilen direktifleri daha iyi anlayabilecek. Bu araçlarda artık doğal dil işleme özelliğine sahip bulut tabanlı ses tanıma teknolojisi kullanılacak. Ayrıca, Hyundai Ioniq serisinin şarj edilebilir versiyonlarında şarj işlemi artık Blue Link aracılığıyla uzaktan takip edilip yönetilebilecek. Blue Link platformuna sahip Ioniq modellerinde klimayı uzaktan açma/kapatma, ses ile varış noktası arama, uzaktan kapıları kilitleme/açma, araç bulma ve gelişmiş yol asistanı gibi özellikler de yer alacak.

2019 Hyundai Ioniq serisinin hibrid ve plug-in hibrid modellerinde 105 beygirlik 1.6 litre benzinli ünitenin kullanımına devam edilecek. Bu modellerden ilkinde 43 beygir elektrikli motor ve 1.56 kWh’lık batarya ikilisi bulunurken, ikincisinde ise 60 beygirlik elektrikli motor ve 8.9 kWh’lık batarya paketi bulunuyor. Ioniq hibrid ve Ioniq plug-in hibrid modellerinin ikisinde de 6 ileri DCT şanzıman kullanılıyor.

2019 Hyundai Ioniq modellerinin bu yazdan itibaren bayilerdeki yerini alması bekleniyor. Hyundai Ioniq, Türkiye’de yalnızca hibrid versiyonuyla satışa sunuluyor. Elite Plus adındaki tek donanım paketiyle müşterilere sunulan aracın satış fiyatı ise 168 bin TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim