Anlık Bildirim

2019 DS3 Crossback'in tasarımı ortaya çıktı

PSA Grubu'nun yeni CMP platformu üzerine inşa edilecek ilk model olma özelliği taşıyan DS3 Crossback'in tasarımını gözler önüne seren patent görüntüleri ortaya çıktı. İşte yeni DS3 Crossback:

2019 DS3 Crossback'in tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
 

2019 DS3 Crossback ile ilgili taze bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce kamuflajlı bir şekilde test edilirken görüntülenen aracın bu kez de patent görüntüleri ortaya çıktı. DS3 Crossback’in tasarımını açık bir şekilde gözler önüne seren görsellerin casus fotoğraflarıyla aynı doğrultuda olması da gerçeklik payını hayli arttırıyor.

Ortaya çıkan patent görüntülerine bakıldığında markanın DS7 Crossback modelindeki tasarım dilini en küçük SUV modeline de uyguladığı görülüyor. Ön taraftaki büyük altıgen şeklinde ızgara ve arka stop grubu bu benzerliğin temellerini oluşturuyor. Aracın yan tarafındaki en dikkat çekici detay arka kapılarda yer alan köpekbalığı yüzgecini andıran çıkıntı oluyor.

DS3 Crossback, Fransız üreticinin Audi Q2 ve Mini Countryman gibi iddialı modellere cevabı olarak görülüyor. Üstelik PSA grubunun yeni CMP platformu üzerine inşa edilecek ilk model olması da önemli detaylar arasında yer alıyor.

CMP platformunun elektrikli aktarma organlarıyla uyumlu olması, DS3 Crossback’in elektrikli olarak üretilmesine imkan verecek. DS3 Crossback’in seriye sonradan eklenecek tam elektrikli versiyonu bu platform sayesinde 50 kW’a kadar batarya desteğine ve yaklaşık 450 km menzile sahip olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim