Anlık Bildirim

2018'in ilk çeyreğinde en çok satan akıllı telefon iPhone X

IHS Markit'in verilerine göre 2018'in ilk çeyreğinde en çok iPhone X ve iPhone 8 satıldı. Küresel akıllı telefon sevkiyatı ise 345.5 milyon adete ulaşmış durumda. En çok satan 10 model haberimizde.
Apple bir kez daha akıllı telefon satışlarında zirvede yer almayı başardı. Yayınlanan yeni veriler 2018'in ilk aylarında iPhone X ve iPhone 8'in en çok satılan iki model olduğunu gösteriyor.
IHS Markit, yılın ilk çeyreğinde toplam sevkiyatın 345.5 milyona ulaştığını ve iPhone X'un 12.7 milyon adet ile birinci sırada yer aldığını söyledi. Ancak bu güçlü performansa rağmen, Apple bu yıl 2017'nin aynı dönemine kıyasla daha az yeni iPhone sattı.

Çinli şirketler ilk 10'a giremedi

IHS Markit, Apple'ın geçen sene toplamda 35.6 milyon adet iPhone 7 ve iPhone 7 Plus sattığını, bu yılki iPhone X ve iPhone 8 satışlarının ise 21.2 milyon adete ulaştığını belirtti.
Samsung Galaxy Grand Prime Plus, 8.3 milyon adet ile en çok satan üçüncü model oldu. Bu akıllı telefonu sırasıyla 8 milyon ve 7.4 milyon adet ile iPhone 8 Plus ve Galaxy S9 Plus takip ediyor. Çin şirketler ise dünya genelinde pazar paylarını artırmalarına rağmen bu sene ilk 10'a girmeyi başaramadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8372 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, satış ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim