Anlık Bildirim

2018 Volkswagen Jetta kamuflajsız olarak kameralara yakalandı

Volkswagen'in Amerika pazarındaki başarılı temsilcisi Jetta, 2018 yılında yeni jenerasyona geçmeye hazırlanıyor. Daha önce kamuflajlı görüntülenen araç bu kez tüm hatlarıyla kamuflajsız görüntülendi.
Volkswagen'in önümüzdeki yıl için hazırladığı yeni nesil Jetta kamuflajsız bir şekilde görüntülendi. Aracın görüntüleri Meksikalı Autologia tarafından yayınlanırken, otomobilin herhangi bir kamuflaja sahip olmaması, fotoğrafların Volkswagen'in Meksika fabrikasında çekilmiş olabileceği ihtimalini doğuruyor.
Güncel araca göre daha köşeli bir tasarıma sahip olan yeni Jetta, ön kısmında altıgen yapıda geniş bir ızgara barındırıyor. Aracın ön farlarında sis farlarının olduğu kısımlarda sivri hatlar yer alırken, kaputu da Arteon'dan çizgiler taşıyor. Aracın arka kısmına geçtiğimizde ise bizleri güncel Audi A4'dekini andıran arka ışıklar karşılıyor. Yedinci nesille birlikte Jetta da önden çekişli araçlar için olan MQB altyapısına geçiş yapmış.
Aracın dingil mesafesinin güncel modelin 2,651 metrelik mesafesinden 2,7 metreye uzaması beklenirken, yeni modelde yer alması beklenen motor seçenekleri şu an için bilinmiyor. Amerika pazarında Volkswagen'in en çok sattığı model olan Jetta'nın kasım ayındaki Los Angeles Otomobil Fuarında tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13325 kez okundu.
71 kişi, toplam 74 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, vw ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim