Anlık Bildirim

2018 Mercedes-Benz CLS'nin teaser görüntüleri gelmeye devam ediyor

Kısa süre sonra Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak Mercedes-Benz CLS'nin yeni teaser görüntüleri paylaşıldı. Metalik kırmızı renkle sergilenmesi beklenen aracın iç mekanı da son derece şık.
Yeni nesil 2018 Mercedes-Benz CLS bu hafta Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Alman otomobil devi aracın örtüsünü kaldırmadan önce Twitter hesabı üzerinden iki adet teaser paylaştı. Yayınlanan ilk karanlık teaser aracın ön kısmını gösterirken LED gündüz farları ve ön ızgara gibi öğelerini ortaya koyuyor. Otomobil muhtemelen metalik kırmızı renkle sahneye çıkacak.
Aracın içini gösteren ikinci teaser ise kabin bölümünde, merkezi bilgi-eğlence sistemi ve gösterge panelini birleştiren geniş bir panelin yer aldığını açığa çıkarmış durumda. Ayrıca kırmızı temalı LED ortam aydınlatması ve hava girişlerindeki aynı renkteki detayların da oldukça şık durduğunu söylemek gerek.
CLS'nin C, E ve S serilerindeki modeller gibi MRA platformunu kullanması ve benzer motor seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Yani aracın muhtemelen dört, altı ve potansiyel sekiz silindirli turbo şarjlı benzinli ve dizel motor seçenekleri olacak. Kısa süre önce otomobile ait casus fotoğraflar da yayınlanmıştı. Kamuflajlı olsa da bu görüntüler sayesinde zaten 2018 Mercedes-Benz CLS'nin nasıl görüneceğine dair az çok bir fikre sahip olmuş durumdayız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5686 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, teaser ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim