Anlık Bildirim

20 bin saat videoya dayanan SanDisk High Endurance microSD kart serisi bu ay satışta

SanDisk'in özellikle kameralara odaklanan yüksek okuma/yazma dayanıklılığına sahip microSD kart serisi 26 Nisan'da satışa sunulacak. Kartları şuan ön siparişle Amazon'dan satın alabilirsiniz.
SanDisk’in güncellenen dayanıklı High Endurance serisi microSD kartları 11 dolardan başlayan fiyatlarıyla ön siparişe açıldı, 26 Nisan’da ise satışa sunulacak.
32GB, 64GB, 128GB ve 256GB olmak üzere dört kapasitede sunulan kartlar sürekli olarak yazma işlemi gerçekleştiren cihazlar için tasarlandı. Bu cihazlara en olası örnekler araç ya da güvenlik kameraları olabilir. 
Yeni High Endurance kartları Class 10, U3 ve v30 sınıflandırmalarına giriyor ve bunlarla birlikte 4K UHD kayıt imkanı sağlıyor. Kartlar önceki sürümün iki katı olan 20 bin saat videoya dayanıyor ve içeriğin güvende olduğundan emin oluyorsunuz. Daha önce kapasite olarak 64GB’ta kalan kart serisi, şimdiki 256GB’a kadar seçenekleriyle kameralar için çok daha uygun bir depolama haline geldi.
Kartlar diğer ürünlerde de olduğu gibi sıcaklık, su, şok ve X ışınlarından etkilenmiyor. Kartları şimdilik Amazon.com üzerinde bulabilirsiniz. 26 Nisan’da satışa çıktıktan sonra muhtemelen Türkiye siteleri de ürüne sahip olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7936 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sandisk high endurance microsd, sandisk sd kart ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim