Anlık Bildirim

2 Aralık tarihinde sürpriz bir Apple etkinliği var

2 Aralık tarihinde Apple yeni bir sahne etkinliği düzenleyecek. Bu yıl ürün tanıtımlarını genelde internet duyurusu üzerinden yapan firma bu kez ödül dağıtacak.

2 Aralık tarihinde sürpriz bir Apple etkinliği var Tam Boyutta Gör

Genelde ürün tanıtım etkinliklerini Mart-Haziran-Eylül şeklinde planlayan Apple Kasım ayı gelmeden etkinliklerini bitirmiş oluyor. İlk kez Aralık ayı içerisinde bir Apple etkinliği yapıldığına şahit olacağız.

Sürpriz etkinlik

Firmanın hazırladığı etkinlik davetiyeleri 2 Aralık 2019 tarihini işaret ediyor. Bununla birlikte bir ürün tanıtımından ziyade yılın en dikkat çekici uygulama ve oyunlarının ödüllendirildiği bir gece olacak.

Apple normalde WWDC etkinliklerinde en iyi uygulama ve oyun geliştiricileri ödüllendiriyordu. Google ise hem I/O etkinliğinde hem de hali hazırda devam eden yıl sonu etkinliğinde geliştiricilere ödül veriyordu. Apple da şimdi sayıyı yılda ikiye çıkarmış oldu.

Etkinlik henüz teknoloji dünyası ile paylaşılmış değil ve ambargo altında bulunuyor. Bu bakımdan seçim nasıl olacak, kullanıcılara bir rol verilecek mi veya ödüller neler olacak şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim