Anlık Bildirim

18000mAh bataryalı Energizer Power Max P18K Pop duyuruldu

Şarj ettiğiniz zamanı neredeyse unutacağınız 18000mAh bataryalı Energizer Power Max P18K Pop akıllı telefon modeli duyuruldu. Energizer Power Max P18K Pop özellikleri haberimizde.

Büyük bataryalı akıllı telefonlar denince akla ilk gelen firmalardan olan Energizer, pazarda rekor kıran yeni akıllı telefonunu duyurdu. MWC 2019 fuarında görücüye çıkacak olan model 18000mAh kapasiteli bir batarya barındırıyor.

Energizer Power Max P18K Pop özellikleri

Energizer Power Max P18K Pop modelinde 6.2 inçlik 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. Mekanizmalı ön kamera modülü sayesinde ekran neredeyse çerçevesiz bir yapıya kavuşmuş. Bununla birlikte büyük batarya nedeniyle kasa kalınlığı 18mm seviyesine çıkmış. Özellikle yanında sürekli bir harici şarj istasyonu taşıyanlara hitap ediyor dersek yanılmayız.

Telefona Helio P70 yonga seti güç veriyor. 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi kalın gövdeyi unutturmaya yetebilir. Sadece video izleyerek telefonun tek şarj ile 2 gün kullanılabildiği ifade ediliyor.

Telefonun mekanizmalı modülünde 16MP+2MP çözünürlüğünde çift kamera yer alıyor. Arka tarafta ise 12MP+5MP+2MP çözünürlüğünde üçlü kamera kombinasyonuna yer verilmiş. Kameralar yapay zekâ ile destekleniyor.

Bluetooth 5 ve WiFi AC bağlantı özelliklerine sahip Energizer Power Max P18K Pop için henüz bir fiyat etiketi açıklanmadı ancak 250$-300$ arasında bir yere konumlanacağı tahmin ediliyor. MWC 2019 fuarı sonrasında telefonun piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13286 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
energizer, energizer power max p18k pop ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim