Anlık Bildirim

180 TL değerindeki Assassin's Creed Syndicate, Epic Store'da ücretsiz

Epic Game Store'da Assassin's Creed Syndicate ve Faeria oyunları ücretsiz oldu. İki oyunun toplam değeri 220 TL seviyesinde.

180 TL değerindeki Assassin's Creed Syndicate, Epic Store'da ücretsiz Tam Boyutta Gör

Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Mağaza bu hafta adeta bombayı patlatarak tam 220 TL değerinde iki farklı oyunu ücretsiz dağıtıyor. Assassin's Creed Syndicate ve Faeria'yı şu anda herhangi bir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kampanya 27 Şubat'ta sona erecek.

Assassin's Creed Syndicate, ilk olarak 2015 yılında piyasaya sürülmüştü. Serinin son yıllardaki başarılı yapımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Şu anda normal değeri 179 TL seviyesinde. Assassin's Creed Syndicate ayrıca Epic Games Store'un şu ana kadar ücretsiz dağıttı en pahalı yapım oldu.

Çok oyunculu bir strateji/kart oyunu olan Faeria ise özellikle türün hayranları için yine başarılı bir yapım olarak dikkat çekiyor. 40 TL değerindeki Faeria, 2017 yılında piyasaya sürülmüştü.

Assassin's Creed Syndicate ve Faeria'yı hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 27 Şubat 19.00'da sona erecek. Ayrıca Epic Games Store'un önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyunlar da belli oldu: InnerSpace.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim