Anlık Bildirim

18 TL değerindeki FEZ, Epic Store'da ücretsiz oldu

Epic Games Store yine çok beğenilen bir oyunu ücretsiz yaptı. Phil Fish'in beğenilen bağımsız yapımı FEZ'i şu anda Epic Store'dan ücretsiz edinebilirsiniz.
Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da popüler bağımsız yapımlardan olan FEZ ücretsiz oldu. FEZ'i şu anda herhangi bir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bilim kurgu temalı bulmaca türünde bir platform oyunu olan FEZ, Kanadalı oyun geliştiricisi Phil Fish tarafından 2012 yılında piyasaya sürülmüştü. 2012'nin en başarılı yapımlarından birisi olarak gösterilen FEZ, ilginç konusu, kendine has sanat anlayışı, etkileyici müzikleri ve farklı oyun mekanikleriyle hemen herkesin büyük beğenisini kazanmayı başardı.

FEZ'in tanıtım yazısı:

"Gomez, 2 boyutlu bir dünyada yaşayan bir 2 boyutlu yaratıktır. Acaba öyle mi gerçekten? Gizemli bir 3. boyutun varlığı gösterildiğinde, Gomez kendisini zaman ve uzayın sonuna götürecek bir yolculuğa koyulur. 4 farklı klasik 2 boyutlu perspektiften 3 boyutlu yapılarda gezinme yeteğinizi kullanın."

FEZ'i hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 29 Ağustos'a kadar devam edecek. Ayrıca Epic Games Store önümüzdeki hafta yine çok önemli iki oyunu ücretsiz verecek: Celeste (2018 GOTY adayı) ve Inside (Limbo'nun yaratıcılarından).

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim