Anlık Bildirim

17.5 inçlik dev ekranı ile Samsung Galaxy View 2 geliyor

Samsung, 2015 yılında piyasaya sürmüş olduğu 18.4 inçlik dev ekranlı tablet bilgisayar Galaxy View'un devamı niteliğindeki Galaxy View 2'yu piyasaya sürüyor. Detaylar haberimizde.
Samsung’un 2015 senesinde 18.4 inç boyutundaki dev tableti Galaxy View’i piyasaya sürmüştü. Galaxy View, yüksek fiyatı, inç başına sunduğu 120 piksel değeri ve 3 kiloya yakın ağırlığı ile pek tercih edilmemiş ve eleştirmenlerden de geçer not alamamıştı.
Fakat bu başarısızlık Samsung’u yıldıramadı ve ünlü teknoloji platformu Android Police’e göre Samsung, Galaxy View’un devamı niteliğindeki Galaxy View 2’yu piyasaya sürmek için hazırlanıyor.

Galaxy View 2 bizlere neler sunacak?

Şu an için teknik özellikleri hakkında pek fazla bilgiye sahip olmadığımız cihaz hakkında pek çok söylenti ve sızıntı bilgi internette dolaşıyor. 3 GB RAM ile karşımıza çıkacağı söylenen cihazın Exynos işlemciye sahip olması bekleniyor. 
Daha hafif ve taşınabilir bir cihaz olacağı iddia edilen model bu sefer 18.4 inçlik değil 17.5 inçlik Full HD bir ekrana sahip olacak. Ayrıca cihaz çok büyük olasılıkla karşımıza Android Oreo işletim sistemi ile çıkacak. Cihazın ne civarda bir fiyat etiketine sahip olacağı ve hangi tarihte alıcıyla buluşacağı ise şu an için büyük bir merak konusu.
Serinin ilk modeli Galaxy View’un teknik özelliklerine göz atacak olursak,
Samsung Galaxy View, 18.4 inçlik Full HD ekrana sahipti. 1.6GHz saat hızında çalışan 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve 600MHz hızında çalışan Mali-720MP2 grafik birimi barındıran Exynos 7580 yonga seti tablete gücünü veriyordu. 2GB RAM ile cihaz, o zamanın şartlarında ortalamanın üzerinde bir performans sergiliyordu.
32GB/64GB artırılabilir kapasite sunan cihazda 2.1MP çözünürlüğünde ön kamera, Bluetooth 4.1, WiFi AC, 4G opsiyonu gibi seçenekler yer alıyordu. 5700 mAh gücündeki bataryası ile 8 saate kadar çalışabilen tablet, Android 5.1 işletim sistemine sahipti. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim