Anlık Bildirim

17 inçlik MacBook Pro, 2021 yılına kadar gelmeyebilir

Apple'ın 17 inçlik bir MacBook Pro modelini piyasaya sürmesini bekliyorsanız size üzücü bir haberimiz var. Analist Ming-Chi Kuo'ya göre şirket yeni MacBook Pro'yu 2021'e kadar satışa sunmayabilir.
Teknoloji devi Apple'ın 17 inç MacBook Pro modelini sonlandırmasının üzerinden birkaç yıl geçti ve kullanıcıların şimdilik alabilecekleri en büyük model 15 inç. Ancak uzun bir süredir, şirketin 17 inçlik MacBook Pro modellerini bu yıl piyasaya sürmesi bekleniyordu. Görünen o ki cihaz bu yıl da gelmeyecek.

micro LED ekranla gelmesi bekleniyor

Sektörün güvenilir analistlerinden Ming-Chi Kuo'ya göre Apple, 17 inçlik MacBook Pro modellerini 2021 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor. Kuo'nun raporunda, şirketin önümüzdeki yılı da atlayarak 2021'de micro LED ekrana sahip yeni MacBook Pro'ları kullanıcılara sunacağı belirtmilmiş. Bu cihazların da daha geniş bir renk gamı ve yüksek kontrast sunacağı söyleniyor.
Bildiğiniz üzere Apple'ın dizüstü bilgisayarları hala LCD ekranlara sahip. Ancak şirketin MacBook Pro'ları birçok incelemede oldukça kaliteli ve parlak ekranlarıyla öne çıkıyor. Yeni ekranlarla birlikte cihazların video veya fotoğraf düzenlemeleri yapan kullanıcılara yönelik olacağı da sızan bilgiler arasında. Apple'ın konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadığını da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim