Anlık Bildirim

16 - 19 Mayıs tarihleri arasında dört günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak

Bu haftaki kabine toplantısı sonrası salgın süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16, 17, 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurdu.

16 - 19 Mayıs tarihleri arasında dört günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak Tam Boyutta Gör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü kabine toplantısı sonrası önümüzdeki süreçte alınacak tedbirler ve yapılacak değişikliklerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, 16-17-18 ve 19 Mayıs günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurdu. 18-19 Mayıs günlerinde bakkal, market, kasap, manav ve fırın gibi işletmelerin 10.00 – 16.00 arasında hem satış hem de evlere servis için açık olmalarına imkan tanınacağını belirtti. 65 yaş üstü vatandaşların yine 17 Mayıs Pazar günü dışarı çıkabileceğini söyledi.

Geçen hafta 7 ildeki giriş çıkış sınırlandırmasının sonlandırıldığını belirten Cumhurbaşkanı, bu haftaki toplantıda 9 ilde daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasının kaldırılmasına dair karar alındığını açıkladı. Bu kapsamda; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerindeki kısıtlamanın kaldırıldığını duyurdu.

Normalleşme süreci kapsamında berber ve kuaför gibi işletmelerin bugün itibariyle faaliyete başladığını hatırlatan Erdoğan, noterlerdeki nöbetçilik uygulamasını kaldırıp normal düzene geçiş yapılmasını sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4297 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sokağa çıkma yasağı, 19 mayıs sokağa çıkma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim