Anlık Bildirim

150 MP'lik kamerayla gelen ilk akıllı telefon Xiaomi modeli olacak

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin, bu yılın dördüncü çeyreğinde 150 megapiksel kameraya sahip ilk akıllı telefonu piyasaya süreceği bildirildi. Kamera sensörü, Samsung tarafından üretilecek.

150 MP'lik kamerayla gelen ilk akıllı telefon Xiaomi modeli olacak Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon kameraları için 150 megapiksel görüntü sensörü geliştirmeyi tamamladı. Gelen haberler ise bu sensörü kullanacak ilk akıllı telefon modelinin Xiaomi olacağı yönünde.

150 MP kameralı Xiaomi, dördüncü çeyrekte gelebilir

Mevcut bilgilere göre, yeni sensör Nonacell teknolojisini kullanıyor ve 3 × 3 pikselden oluşan gruplar oluşturuyor. Bu da dokuz bitişik pikselin, tek bir büyük pikselde birleştirilerek çok daha fazla ışık yakalanmasına olanak sağlıyor. Sonuç olarak da, düşük ışıkta parlak görüntüler elde edebiliyorsunuz. Nonacell teknolojisi kullanılırken, 150 megapiksel sensörün gerçek çözünürlüğünün 16.7 milyon piksel seviyesinde olacağı bilgisi ise dikkat çekici.

150 MP'lik kamerayla gelen ilk akıllı telefon Xiaomi modeli olacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin 150MP sensörle donatılan akıllı telefonu ile ilgili henüz detaylı bir bilgi mevcut değil. Ancak cihazın bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Tüm bu gelişmelere ek olarak Samsung'un 250 milyon piksellik bir görüntü sensörü üzerinde çalışmalara başladığı da sızan bilgiler arasında. Bu sensörde de 4 x 4 piksel gruplarının birleştirilme teknolojisi uygulanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5920 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim