Anlık Bildirim

12,9 inç ekrana sahip yeni nesil iPad Air yolda: İşte beklenen özellikler

Mart ayında piyasaya sürülmesi beklenen 12,9 inç ekrana sahip yeni nesil ilk iPad Air'in detayları ortaya çıktı. İşte M2 çipinden güç alması beklenen cihazın beklenen özellikleri:
12,9 inç yeni nesil iPad Air yolda: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Apple, Mart ayında yeni nesil iPad'lerini piyasaya sürecek. Bu iPad'ler arasında 12,9 inç ekrana sahip ilk iPad Air de bulunmakta. Yakın bir zamanda ise bu yeni nesil iPad Air'in bazı detayları ortaya çıktı.

İşte yeni nesil iPad Air'in beklenen özellikleri:

Apple'ın M2 ​​çipinden güç alması beklenen bu yeni nesil iPad Air, 12,9 inç ekrana sahip ilk iPad Air olacak. LCD ekran teknolojisini kullanacak cihaz, sızdırılan şemalara göre yeniden tasarlanmış bir kamera çıkıntısına sahip olacak. Yeni kamera çıkıntısının, iPhone X gibi birkaç yıl önceki iPhone kamera tasarımlarını hatırlatan dikey yönelimli bir tasarıma sahip olacağı iddia ediliyor.

12,9 inç yeni nesil iPad Air yolda: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Apple'ın iPad Pro için daha çok dizüstü bilgisayar tarzı alüminyum tasarıma sahip yeni bir Magic Keyboard planladığı söylentileri dolaşırken yeni nesil iPad Air bu değişikliği kaçıracak. Bloomberg'in raporuna göre yeni Magic Keyboard, iPad Pro serisine özel olacak. Ancak hem 10,9 inç hem de 12,9 inç iPad Air serisi, mevcut Magic Keyboard'lar ile çalışmaya devam edecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim