Anlık Bildirim

1000 aylık Netflix hediyesi bu oyunda

Netflix’in ilginç aksiyon filmi The Old Guard ile aynı anda erişime açılan tarayıcı tabanlı oyununda puan yaparak 1000 aylık Netflix aboneliği kazanma şansı sunuluyor.

1000 aylık Netflix hediyesi bu oyunda Tam Boyutta Gör

Charlize Theron ve Chiwetel Ejiofor’un başrolde olduğu The Old Guard filmi Netflix kütüphanesinde yerini alırken filme yönelik de tarayıcı tabanlı bir oyun erişime açılmış durumda.

Dev ödül

Şimdilik sadece ABD sınırları içerisinde erişime açılan The Old Guard oyunu kuş bakışı olarak oynanıyor. Film ile aynı senaryoda ilerleyen oyunda ölümsüz bir paralı asker grubunun lideri Andy olarak çift başlı baltanız ile düşman sürülerini yok ediyorsunuz.

Oyunun ilginç tarafı ise tam 1000 aylık Netflix aboneliğinin hediye ediliyor olması. O kadar süre sonunda Netflix halen varlığını koruyor olur mu bilinmez ancak 19 Temmuz tarihine kadar oyunda en yüksek skoru elde eden kişi bir nevi ölümsüz diyebileceğimiz bu aboneliğe sahip olacak.

Oyunda öldüğünüz zaman 5 saniye sonra tekrar diriliyorsunuz ve bu bakımdan skor elde etmeniz de yavaşlıyor. Bu bakımdan belirtilen süre içerisinde en az ölmeyi başaran oyuncu muhtemelen en yüksek skora ulaşacak.

Oyun sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim