Anlık Bildirim

1 milyar dolar hasılat yapan Aladdin'in devam filmi geliyor

Disney'in beyaz perdedeki canlı-aksiyon remake bombardımanı son sürat devam ediyor. Will Smith'li Aladdin'in devam filmi için çalışmalar başladı.

1 milyar dolar hasılat yapan Aladdin'in devam filmi geliyor Tam Boyutta Gör

2019'un beyaz perdedeki en başarılı yapımlarından olan Aladdin'in devam filmi geliyor. Deadline ve Variety tarafından haberlere göre Disney, yeni film için çalışmalara resmen başlamış durumda. Filmin senaryosunu hazırlayacak isimler de şimdiden belli olmuş: Andrea Berloff (Straight Outta Compton) ve John Gatins (Flight)

Canlı-aksiyon Aladdin filmi geçtiğimiz Mayıs ayında sinemaseverlerle buluşmuş ve gişede tam 1,05 milyar dolarlık müthiş bir hasılat elde etmeyi başarmıştı. Disney bildiğiniz gibi bu tarz başarılı yapımların peşini kolay kolay bırakmıyor. Dolayısıyla bir devam filminin geleceği de zaten uzun bir süredir konuşuluyordu. Bugün itibarıyla artık söylentiler resmiyet kazanmış durumda.

Aladdin 2'nin oyuncu kadrosu hakkında şu an için kesinleşmiş bir şey yok. The Hollywood Reporter'da yer alan bilgilerde Will Smith (Cin), Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) yeni film için geri döneceği belirtilmiş. Ayrıca ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin yine ikinci filmin de yönetmenlik koltuğunda oturması bekleniyor.

Disney'den beyaz perdede 'canlı-aksiyon remake' bombardımanı

Disney bildiğiniz gibi son yıllarda beyaz perdede rekor üstüne rekor kırıyor. Şirketin bu başarısında elbette Marvel Sinematik Evreni ve Star Wars gibi markaların etkisi büyük. Ancak bu iki markanın haricinde Aladdin benzeri canlı-aksiyon remake filmlerin de son yıllarda müthiş başarılar elde ettiğini ulaştığını gördük. The Jungle Book, Beauty and the Beast, The Lion King ve Alice in Wonderland gibi filmler geçtiğimiz yıllarda gişede müthiş başarılar elde etmişti. Bu alandaki müthiş potansiyeli gören Disney şimdi önümüzdeki dönemlerde de eski popüler animasyon filmlerinin canlı-aksiyon remake versiyonlarını çekmeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim