Anlık Bildirim

1.65 GHz’de çalışan Xe GPU’su testte ortaya çıktı.

Tiger Lake tanıtımına sayılı saatler kala Xe iGPU’su SiSoft Sandra’da gün yüzüne çıktı. Yonga bir hayli yüksek frekansta çalışıyor. Hafif ve performanslı dizüstüler yolda.

1.65 GHz’de çalışan Xe GPU’su testte ortaya çıktı. Tam Boyutta Gör

Mavi ekip yarın düzenleyeceği tanıtım öncesinde son hazırlıklarını yapadursun. Tiger Lake’ten haberler gelmeye devam ediyor. Son test bir Xe GPU’suna ait.

1.65 GHz'de çalışan iGPU

28 watt TDP ile gelecek Tiger Lake-U yongalarına eşlik edecek Xe mimarili İGPU bir hayli iddialı geliyor. SiSoft Sandra’ya düşen test sonucuna göre 1.65 GHz’de çalışan bir iGPU yolda.

İlk başlarda 1.35 GHz’lik tepe frekansla yola çıkan yeni iGPU en son tepe model Tiger Lake işlemcisi içerisinde 1.55 GHz’de çalışırken gün yüzüne çıkmıştı. Xe dahili GPU’sunun tanıtıma yaklaştıkça daha rekanbetçi konuma gelmesi yüz güldürücü.

Diğer taraftan yonga 96 ünite içerisinde 768 shader içeriyor. Geçtiğimiz haftalarda paylaşılan Battlefield 5 test videosundaki etkileyici performansın ardından frekans artışı ince olmasının yanında etkileyici performans sunacak bir dizüstü arayanlar için güzel haber.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim