Anlık Bildirim

Yeni Passat Pro Sedan'ın tasarımı ortaya çıktı

Çin'de Vw-SAIC ortaklığında üretilecek ve satılacak olan yeni Passat Pro Sedan, Avrupa'da satılan Variant ile benzer bir tasarım diline sahip. Söz konusu model 2024'ün sonuna doğru satışa sunulacak.

Yeni Passat Pro Sedan'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Volkswagen Passat, Avrupa'da yola sadece Variant versiyonuyla devam ediyor olsa da sedanların hala popüler olduğu Çin'de durum farklı. Alman üretici, yeni Passat Sedan'ı satışa sunmaya hazırlanıyor. 2024'ün üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak olan model, Volkswagen-SAIC ortaklığında üretilecek.

Çin'in Bilgi Teknolojileri ve Sanayi Bakanlığı tarafından paylaşılan görsellere baktığımızda yeni Passat Sedan'ın Avruopa'daki Passat Variant ile benzer bir tasarım diline sahip olduğunu görebiliyoruz. İnce bir LED şerit ile birleşen farlar, boydan boya uzanan mat krom detaylara sahip geniş alt panjur ve dikey hava girişleri neredeyse tamamen aynı.

Yandan bakıldığında ise yüksek omuz çizgisi, çerçevelerdeki krom detaylar, çapı 17 ila 19 inç arasında değişen çok kollu tasarıma sahip alaşımlı jantlar dikkat çekiyor. Arka tarafta yüzgeç anten ve boydan boya uzanan LED stopların ortasında Passat yazısı göze çarpıyor. Keskin hatların öne çıktığı modelin bagaj kapağında yer alan Pro yazısı da dikkat çeken detaylar arasında.

Yeni Passat Pro Sedan'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Yeni Volkswagen Passat Sedan, bakanlığın sitesinde paylaşılan verilere göre 5006 mm uzunluğa, 1850 mm genişliğe, 1489 mm yüksekliğe ve 2871 mm aks mesafesine sahip. Bu da ülkemizde satılan yeni Passat Variant'a göre yaklaşık 9 cm daha uzun bir gövdeye sahip olduğu anlamına geliyor.

Alman üreticinin güncel modelleri Avrupa'da bolca elektrik desteği sunsa da Çin'de aynı durum söz konusu değil. Yeni Passat'ın kaputu altında 160 PS güç üreten 1.5 litre turbo dört silindirli ve 220 PS'lik 2.0 litre turbo dört silindirli benzinli motorlar yer alıyor. Modelin iç mekanına ilişkin henüz bir görsel yok ancak diğer yeni nesil modellerdeki gibi büyük multimedya ekranına sahip dijital kokpit ile karşılaşmamız muhtemel.

Sizce Passat Sedan bu tasarımla Türkiye'de satılsa başarılı olur muydu?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 2 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
159311 kez okundu.
19 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, passat sedan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim