Anlık Bildirim

Windows 10 güncellemelerinin boyutu küçülüyor

Microsoft, düzenli güncellemelerle Windows 10'u 2025'e kadar desteklemeye devam edecek. Ancak bu güncellemelerin boyutu küçülecek. Bu da daha hızlı indirme ve kurulum sağlayacak.
windows 10 güncelleme boyutu küçülüyor Tam Boyutta Gör
Windows 10, yeni özellikler kazanmasa da hâlâ baskın işletim sistemi. Microsoft, 14 Ekim 2025’e kadar da güncellemelerle desteklemeye devam edecek ve 22H2, Windows 10'un son sürümü olacak. Ancak, Microsoft, Windows 10 çalıştıran bilgisayarlara daha küçük güncellemeler sunacak. Bu, şirketin yeni özellikler sunmayacağı ya da yalnızca temel özellikleri sunacağı anlamına gelmiyor.

Destek Ekim 2025'e kadar devam edecek

Microsoft, Windows 10’da güncelleme sürecini kolaylaştırmak için adımlar atıyor. Şirket, Windows 11'den daha verimli paketleme ve gereksiz öğelerin güncelleme paketinden kaldırılmasını içeren bir teknik uygulayacak. Bu, temel işlevlerden veya güvenlik yamalarından ödün vermeden dosya boyutunu önemli ölçüde azaltacak.

Microsoft, aslında Windows 11’in güncelleme mekanizmasını Windows 10’da uygulayacak. Windows 10, ileriye dönük olarak aylık en son toplu güncelleştirmeleri daha ufak pakette almaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim