Anlık Bildirim

WhatsApp, artık daha fazla mesajı sabitlemenize izin veriyor

WhatsApp, kullanıcıların önemli sohbetlere erişmesini hızlandıran yeni özelliğini kullanıma sundu. Kullanıcılar, artık daha fazla mesajı sabitleyebiliyor.       
whatsapp üç mesaj sabitleme Tam Boyutta Gör
WhatsApp, kullanıcıların bir kişi veya gruptaki önemli mesajlara daha kolay ve hızlı erişmelerini sağlayan mesaj sabitleme özelliği sunuyor. Platform, şimdiye kadar yalnızca bir mesajın sabitlenmesine izin veriyordu, artık üç mesaja kadar sabitlemek mümkün.

WhatsApp, kullanıcıların yalnızca metinleri değil, fotoğraf ve anketler dahil her türlü mesajları sabitlemesine olanak tanıyor. Sabitlenmiş mesajlar, bir gruptaki veya bireysel konuşmadaki önemli bir bilgiyi hızlı bir şekilde alabilmek açısından faydalı bir özellik. Bir mesajı sabitlemek için üzerine uzun basıp “Sabitle” seçeneğini seçmek gerekiyor. Mesaj, 24 saat, 7 gün veya 30 gün sabitlenmiş olarak kalabiliyor. Peki, WhatsApp mesajları nasıl sabitlenir?

WhatsApp’ta mesaj sabitlemek için;

  1. WhatsApp’ı açın.
  2. Bir sohbete girin.
  3. Mesajların yanındaki üç noktaya dokunun.
  4. Sohbeti sabitle seçeneğini seçin.
  5. Mesajların sabit kalacağı süreyi seçin.
  6. Onaylayın.

Sabitlenmiş mesajlar, sohbetlerin üst kısmında tıklanabilir banner olarak görünüyor. Böylece sabitlenmiş sohbete tek bir dokunuşla kolayca erişebiliyorsunuz. WhatsApp, sabitlenen tüm mesajların uçtan uca şifrelemeyle güvende tutularak gizliliğin sağladığını söylüyor.

Kaynakça https://faq.whatsapp.com/294619079641794 https://twitter.com/WhatsApp/status/1770858270422360409 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim