Anlık Bildirim

Volvo'nun yan kuruluşu Polestar'ın ilk akıllı telefonu ortaya çıktı

Volvo'nun elektrikli otomobil markası Polestar yakında ilk akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Meizu imzalı Polestar Phone'un tasarımını gösteren kısa bir tanıtım videosu ortaya çıktı.
Volvo'nun yan kuruluşu Polestar'ın akıllı telefonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Volvo'nun elektrikli otomobilleriyle tanınan yan kuruluşu Polestar, ilk akıllı telefonunun kısa bir tanıtım videosunu yayınladı. Polestar Phone olarak adlandırılan cihaz tasarım olarak Meizu 20'ye benziyor. Düz metal çerçeve ve belirgin kamera halkaları ile öne çıktığını söyleyebiliriz.

Akıllı telefon delikli ekran taşıyacak. Arka panelinde üçlü kamera sistemi göreceğiz. Polestar Phone şirketin elektrikli otomobil serisiyle sorunsuz bir şekilde entegre olacak. Muhtemelen Meizu ile işbirliği içinde özel olarak geliştirilmiş Polestar OS arayüzü ile çalışacak.

Amiral gemisi olacak

Polestar, cihazı amiral gemisi bir model olarak tanımladı. Bu açıklama akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 3 veya MediaTek'in en üst düzey işlemcisi ile piyasaya sürüleceğini gösteriyor. RAM miktarı en az 12 GB olacak. Polestar Phone'un fiyat etiketi ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim