Anlık Bildirim

İstanbul'da UiPath Yapay Zeka Destekli Otomasyon Zirvesi düzenlendi

Yapay zeka ve otomasyon şirketi UiPath, Yapay Zeka Destekli Otomasyon Zirvesi düzenledi. Zirveye 400'ün üzerinde üst düzey yönetici katıldı.                      
UiPath Yapay Zeka Destekli Otomasyon Zirvesi düzenlendi Tam Boyutta Gör
Yapay zeka ve kurumsal otomasyon yazılımları geliştiren UiPath, Türkiye’de büyük bir etkinlik düzenledi. İstanbul’da düzenlenen Yapay Zeka Destekli Otomasyon Zirvesi’ne Türkiye’den 400’ün üzerinde üst düzey yönetici katıldı. Ui Path İş Otomasyon Platformu’nu kullanan işletmeler deneyimlerini paylaştı.

UiPath İş Otomasyon Platformu, yapay zekadan destek alarak şirketlerin uçtan uca süreçlerini otomatikleştirmeye yarıyor.  Bu sayede iş süreçleri hızlandırılıyor.

Yapay Zeka Destekli Otomasyon Zirvesi’in ana konuşmacılarından İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, UiPath Süreç Madenciliği uygulamasının, bankanın operasyonel mükemmelliğini nasıl geliştirdiğine odaklanırken ayrıca UiPath’ın otomasyon ve yapay zekayı kullanması konusundaki başarılı yolculuğunu anlattı. Bugüne kadar 850 sürecin otomatize edilerek verimliliğin arttığına vurgu yaptı.

Yapay Zeka Destekli Otomasyon Zirvesi’in konuşmacıları arasında Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, BSH Ev Aletleri Grubu Dijital Platform Hizmetleri Global Başkan Yardımcısı Berke Menekli, Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa, Beko CIO'su Yekta Caymaz, Vodafone Türkiye Müşteri Operasyonları, Toptan Satış ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Levent Gemici ve Türkiye Finans Katılım Bankası Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Melis Tosun Arslan yer aldı. 

UiPath'in EMEA Operasyonlardan Sorumlu Başkanı Ashley Boag, açılış konuşmasında Türkiye'nin otomasyon ve yapay zeka ekosisteminin olgunluğunu ve bölge genelinde artan etkisini aktardı. “Türkiye, teknolojik gelişmelerden faydalanmaya hevesli, enerjik, çalışkan ve son derece uyumlu bir çalışan profiline sahip. UiPath'in ülkedeki güçlü ekosistemi şu anda sürekli bir büyüme eğiliminde ve artık bölgesinde lider bir rol üstlenmeye ve bunu sınırlarının ötesine taşımaya hazırlanıyor. Türkiye'deki müşteriler, UiPath İş Otomasyon Platformu’nu kullanarak geliştirdikleri otomasyon ve yapay zeka çözümleri sayesinde gelecek için bir bilgi tabanı oluşturuyor ve başta EMEA bölgesi olmak üzere tüm dünyadaki müşterilere hizmet veriyorlar. Ayrıca birçok uluslararası şirket, Türk mühendislerin ve yazılım geliştiricilerin dünya standartlarındaki becerilerinden yararlanarak otomasyon ve yapay zeka için küresel Mükemmellik Merkezlerini Türkiye'de kuruyor” dedi.

UiPath Türkiye, Yunanistan, Orta Asya ve Kafkasya Başkan Yardımcısı ve Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Cora, “UiPath İş Otomasyon Platformu, müşterilerimizin sürekli yenilik yapma ve bu teknolojilerle mümkün olanın sınırlarını zorlama motivasyonuyla yapay zeka ve otomasyonun gücünü birleştirerek gerçek kurumsal değer yaratıyor” dedi.

Zirvede, dijital dönüşümün ilgi çekici hikayelerini dinlemenin çok ilham verici olduğunu belirten Cura, “Kamu ve özel sektörün önde gelen kuruluşlarından oluşan müşterilerimizin, iş süreçlerinde vatandaşlarımız ve sadık müşterilerinin yararına yapay zeka destekli dönüşüm gerçekleştirirken gösterdikleri güven bizi çok mutlu ediyor. İşletmelerde yapay zeka odaklı bir verimlilik paradigmasının eşiğinde duruyoruz ve Türkiye, yapay zeka ve otomasyon kullanımında dünya lideri. Türkiye'deki müşterilerimizi desteklemekten ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olabilmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim