Anlık Bildirim

Sony Xperia 10 VI'nın tasarımı ortaya çıktı

Sony, 17 Mayıs'ta gerçekleştireceği etkinlik sırasında yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Bu cihazlar arasından Xperia 10 VI'nın tasarımı ise yakın bir zamanda ortaya çıktı. İşte o görseller:
Sony Xperia 10 VI'nın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Sony, şimdilerde yeni ürünleri Xperia 1 VI ve Xperia 10 VI'yı tanıtmaya hazırlanıyor. 17 Mayıs'ta piyasaya sürülmesi beklenen cihazlardan Xperia 1 VI'ün tasarımı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Yakın bir zamanda ise Xperia 10 VI'nın tasarımı da ortaya çıktı.

İşte Sony Xperia 10 VI'nın muhtemel tasarımı:

Sony Xperia 10 VI'nın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Ortaya çıkan görüntülere göre Sony Xperia 10 VI, Açık Mavi, Siyah ve Beyaz olmak üzere üç renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Arka tarafta bir LED flaş ünitesinin eşlik etiiği iki kamera sensörüne sahip cihaz, selefine kıyasla telefoto lensten yoksun. Bu iki kameranın ise ultra geniş açılı bir lensten ve 2x yakınlaştırmalı bir ana sensörden oluşması bekleniyor.
Sony Xperia 10 VI'nın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Sağ tarafta ses düğmesi ve güç düğmesi bulunan düz bir çerçeveye sahip Sony Xperia 10 VI'nın ön tarafında ise yüksek en boy oranlı bir ekran bulunuyor. Son olarak üst tarafında 3,5 mm kulaklık jakına sahip cihazın beklenen özelliklerine değinecek olursak ise 12/16 GB RAM alması gerekirken Xperia 10 VI'nın daha uygun fiyatlı olması amacıyla 6/8 GB RAM alacağı söyleniyor.
Kaynakça https://www.gizmochina.com/2024/05/03/sony-xperia-10-vi-leaked-press-renders/ https://ibb.co/album/6XMX6r?page=2&seek=QbrwSm7 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim