Anlık Bildirim

Samsung, One UI 6.1.1 ile Video AI özelliğini getirebilir

Yeni bir söylentiye göre Samsung, One UI'ın yeni sürümünde yeni bir yapay zeka özelliği ekleyecek. Video AI isimli yeni özelliğin ne olduğu şuan için gizemini koruyor.
Samsung, One UI 6.1.1 ile Video AI özelliğini getirebilir Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz gün Samsung ve Google'ın akıllı telefonları için yeni yapay zeka özellikleri geliştirmek üzere birlikte çalıştıkları bildirilmişti. Yeni bir söylentiye göre Samsung, One UI'ın yeni sürümünde yeni bir yapay zeka özelliği ekleyecek.

One UI 6.1.1 ile Video AI özelliği gelebilir

Güvenilir bir kaynak olan X platformundaki Ice Universe kullanıcısının iddiasına göre One UI 6.1.1 ile "Video AI" isimli "temel işlevsel bir yenilik" gelecek. Ancak özelliğin tam olarak ne olduğu belli değil. Video AI terimiyle, metinden video oluşturan bir yapay zeka kastedilmiş olabilir. Ya da video çekiminde yapay zeka destekli iyileştime yapan bir özellik de kastediliyor olabilir.

Bu özellik, Samsung'un Google ile ortak geliştirdiği özelliklerden biri olabilir. Bunu muhtemelen Temmuz ayındaki bir sonraki Unpacked etkinliğinde öğreneceğiz. Bu etkinlikte, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ile birlikte One UI 6.1.1 sürümünün tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim