Anlık Bildirim

Samsung, One UI 3.1.1'i test etmeye başladı: Ağustos ayında yayınlanabilir

Samsung, arayüz yazılımının son sürümü olan One UI 3.1.1'i test etmeye başladı. Yeni sürümün Ağustos ayı sonlarında çıkması planlanıyor.

Samsung, One UI 3.1.1'i test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Samsung, 2020'nin sonlarında Android 11 tabanlı One UI 3.0'ı piyasaya sürmüştü. Bu yılın başlarında da şirket, Galaxy S21 serisini piyasaya sürerken One UI 3.1'i duyurdu. Altı ay sonra ise Güney Koreli teknoloji devi One UI 3.1.1'i test etmeye başladı.

İlk olarak Galaxy S21 serisine gelecek

Sızan bilgilere göre, Samsung topluluk forumunda bir moderatör, 3.1.1 arayüzünün Ağustos ayının sonunda Galaxy S21 için piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu, aynı zamanda mağaza raflarına çıkması beklenen ve yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün, arayüz yazılımının yeni sürümüyle piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Samsung, One UI 3.1.1'i test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Ayrıca CheckFirm uygulamasına göre Samsung, Galaxy S21 serisi için One UI 3.1.1'i test etmeye başladı bile. Bu nedenle, güncellemenin önümüzdeki ayın sonuna kadar ulaşması bekleniyor. Ne yazık ki, One UI'nin bir sonraki sürümü hakkında hiçbir bilgi mevcut değil. Öte yandan One UI 3.1.1'in ağırlıklı olarak premium akıllı telefonlar ve tabletler için yeni özellikler sunacağı belirtilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim