Anlık Bildirim

Nothing Phone 2a’nın yeni versiyonu yolda

Nothing’in geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Phone 2(a), yakında yeni bir versiyona sahip olabilir. İddialara göre firma, Hindistan’a özel bir Phone 2a modelini önümüzdeki günlerde duyuracak.
Nothing Phone 2(a) Tam Boyutta Gör
OnePlus’ın kurucu ortaklarından olan Carl Pei, geçtiğimiz yıllarda yeni mobil teknoloji firması Nothing’i kurmuştu. Eşsiz tasarım anlayışı ve fiyat performans odaklı misyonu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken firma, orta seviye için yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor.

Nothing Phone 2(a) için yeni renk seçeneği yolda

İddialara göre geçtiğimiz haftalarda tanıtılan orta seviye akıllı telefonu Nothing Phone 2(a) çok yakında yeni bir versiyona sahip olacak. Mobil teknoloji dünyasında güvenilir kaynaklarından biri olarak bilinen Yogesh Brar, 29 Nisan’da Nothing Phone 2a’nın Hindistan’a özel bir renk seçeneğinin tanıtılacağını belirtti.

Nothing Phone 2a'nın yeni modeli yakında tanıtılacak Tam Boyutta Gör
Brar’ın yorumunun ardından Hindistan’ın en büyük teknoloji markalarından biri olan Flipkart da Nothing Phone 2a’nın yeni versiyonunu doğruladı. Bahsi geçen cihaz hakkında henüz pek bir şey bilinmiyor ancak yeni cihazın Nothing Phone 2a’nın sarı renkli versiyonu olabileceği düşünülüyor. Firma, geçtiğimiz haftalarda sarı renk seçeneği ile dikkat çeken Nothing Ear (a)’yı piyasaya sürmüştü. Bu nedenle yeni akıllı telefonun, geçtiğimiz haftalrda tanıtılan kulaklık ile uyumlu olması muhtemel gözüküyor. Hindistan’a özel satışa sunulacak model umarız ilerde küresel olarak satışa sunulur.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim