Anlık Bildirim

KuCoin Referans Kodu: QBSSSPTZ

KuCoin referans kodu: QBSSSPTZ. Yeni KuCoin müşterileri referans koduyla kaydolabilir ve en yüksek referans bonusunu elde edebilir. Referans kodu bugün itibariyle geçerli olup şu 4anda mevcut...

KuCoin Referans Kodu: QBSSSPTZ Tam Boyutta Gör

KuCoin referans kodu: QBSSSPTZ. Yeni KuCoin müşterileri referans koduyla kaydolabilir ve en yüksek referans bonusunu elde edebilir. Referans kodu bugün itibariyle geçerli olup şu 4anda mevcut olan en iyi referans kodlarından biridir.

KuCoin referans kodu bonusunu talep etmek için buraya tıklayın

KuCoin, yatırımcıların hem spot hem de marj ticareti yapmalarını sağlayan kripto para borsasıdır. USDT'den faiz kazanma, P2P banka transferleri yoluyla varlık satın alma ve KCS tutarak çeşitli bonuslar elde etme özelliği ile Kucoin, hem yeni başlayanlar hem de uzman traderler için zengin özelliklere sahip ve güvenilir bir cüzdandır.

Kullanıcılar KuCoin Referans Kodunu Nasıl Talep Edebilir?

Referans bonusunuzu almak için kaydolurken KuCoin referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

  1. KuCoin internet sitesini açarak kayıt sayfasına tıklayın.
  2. Kimlik bilgilerinizi kullanarak borsaya kaydolun.
  3. Geçerli bir referans kodu istendiğinde, bonusunuzu elde etmek için QBSSSPTZ referans kodunu girin.
  4. Hesabınızı bonus kazanmak için şartları yerine getirmesi için dijital para birimi yatırın.
  5. Platformu kullanmaya başlayın ve diğer KuCoin tekliflerini kontrol etmeyi unutmayın.

KuCoin Referans Programı

Arkadaşınızı borsaya yönlendirerek daha fazla bonustan yararlanmak için KuCoin.com referans programına katılabilirsiniz.

Arkadaşlarınız referans kodları aracılığıyla kaydolduklarında kendilerine de bonus kazanır ve ayrıca hizmeti kullandıklarında işlem tutarının küçük bir yüzdesini geri alırsınız.

Bu bonus, işlem tamamlanır tamamlanmaz yatırılır. Programdan nasıl para kazanabileceğinizi anlamak için kurallara ve topluluk yönergelerine göz atın. Çok sayıda yüksek hacimli kullanıcıyı platforma davet edebilirseniz, ücretsiz olarak çok sayıda kripto kazanabileceğinizi de unutmayın.

Kucoin Teklifleri

Platform ayrıca, hesabınızda çeşitli indirimler almanızı sağlayan teklifleri sürekli olarak yeniliyor. Promosyon sayfaları, işlem yaparken çok para biriktirmenize yardımcı olacaktır.

Kucoin'in bazı promosyonları, kullanıcıların belirli hizmetlerden yararlanmasını gerektririrken, diğerleri kullanıcıların yalnızca sosyal medya hesaplarını bağlamasını gerektirebilir.

Kucoin İncelemesi

Artık Kucoin referans kodunu nasıl kullanacağınızı bildiğinize göre, borsayı genel olarak gözden geçirelim.

Kucoin, yatırımcıların neredeyse istedikleri her şeyi yapmalarına izin veren birkaç kripto borsa platformundan biridir. USDT'de vadeli işlemler yapabilir, kripto alıp satabilir ve faiz kazanabilirsiniz. Aktif traderler, telefonlarındaki KuCoin uygulaması aracılığıyla alım satımlarını izleyebilir ve alım satım ücretlerinde indirimlerden yararlanmak için KCS'yi kullanabilir.

KuCoin'in Başlıca Özellikleri

KuCoin borsasının başlıca özellikleri şunlardır:

  • İnternet sitesindeki P2P değişimi aracılığıyla dünya çapında kripto para birimi satın alma özelliği.
  • 10 kata kadar kaldıraçla Spot ve Marj işlemi.
  • Vadeli işlemler.
  • Bot aracılığıyla otomatik işlemler.
  • Piyasaya uygun işlem ücreti (ve işlem ücreti indirimi almanın çeşitli yolları).
  • İşlemlerinizi izlemek için sağlam bir mobil uygulama.
  • Çok sayıda dijital varlıkta (örneğin USDT, KCS, vb.) faiz ve bonus kazanma özelliği.

 

Kucoin İşlem Ücretleri

Kucoin'deki kripto para alım satım ücreti, platformda sahip olduğunuz seviyeye göre değişir.

Toplam 12 seviye vardır ve kullanıcılar seviyeleri arttıkça daha fazla tasarruf edebilirler. Genel olarak, ücretler alıcılar için %0,1 ila %0,025 ve yapımcılar için %0,1 ila -0,005 arasındadır.

Resmi KuCoin kriptosu olan KCS tutarak seviyenizi artırabilirsiniz. Bu dijital para birimi size yalnızca ücretlerinizde indirim sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sizi diğer ödüller için uygun hale getirecektir.

KuCoin Müşteri Desteği

Ne yazık ki, KuCoin sektördeki en iyi destek ekibi değil, bu belki de platformun memnun olmadığımız tek özelliği.

En büyük sorun ise cevaplanma süresi. Sorularınız sonunda yanıtlanacak olsa da, ekibin buna ulaşması bir veya iki gün sürebilir. Diğer platformlarla karşılaştırıldığında, bu kabul edilemez bir süredir.

Örneğin, başka platformlarda sorularınız en fazla birkaç saat içinde yanıtlanmaktadır. Aslında birçok kripto şirketi artık anında destek için canlı sohbet özelliği sağlıyor. KuCoin ise sorularınızın çözülmesi için birkaç gün beklemenizi gerektirebilir.

KuCoin Referans Bonusunu Hemen Talep Edin

Hemen kaydolma bonusunuzu almak için KuCoin referans kodumuzu QBSSSPTZ  kullanın. KuCoin, gelişmiş özelliklere erişmek isteyen ancak aynı zamanda tüm kriptolarını tek bir yerden yönetmek isteyen yatırımcılar için harika bir platformdur.

Platformla ilgili en iyi şey ise, kullanıcıların KCS'yi tutmak istemeleri durumunda ücretlerde indirim almalarına izin vermesidir. Yüksek hacimli traderler bu özellikten yararlanabilecek ve işlem ücretlerinden çok tasarruf edebilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim