Anlık Bildirim

iPhone 16 için uzamsal video ihtimali

iPhone 16 kılıf sızıntılarında yeni dönem için dikkat çekici bir yenilik göze çarpıyor. Kamera dizilimi Pro olmayan modellerin de uzamsal video özelliğinin gelebileceğini gösteriyor. Lan kim yazdı
iPhone 16 Tam Boyutta Gör
Geçen yılın iPhone 15 serisinde Pro modeller önemli bir farka sahipti. Apple Vision Pro tarafından desteklenen uzamsal video özelliği sadece iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri ile sınırlı kalmıştı. Bu yıl destek genişleyebilir.

iPhone 16 uzamsal video özelliği

Uzamsal video özelliği ana ve geniş açı kameralarının dik konuma getirilmesi ardından kullanılıyor. Ortaya çıkan iPhone 16 kılıfları, firmanın uzamsal video özelliğini Pro olmayan modellere de getireceği ihtimalini güçlendiriyor.

Kılıf sızıntısında dikey konumda yerleştirilmiş iki kamera ve hap şeklindeki çerçevesi görülebiliyor. Daha önce de bununla ilgili bazı iddialar gündeme gelmişti. Apple’ın en azından bazı çalışmalar yaptığı söylenebilir.

Diğer taraftan standart iPhone 16 modellerinin iPhone 15 Pro serisindeki aksiyon tuşuna kavuşacağı ayrıca iPhone 16 Pro modellerinin de kamerada daha fazla kontrol sağlayan özel bir yakalama tuşu barındıracağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim