Anlık Bildirim

Intel çip üretiminde TSMC ile iş birliğini sürdürecek

Morgan Stanley TMT konferansında Intel CFO'su David Zinsner, şirketin 18A üretim sürecine sahip (1.8 nm) çip üretmek için TSMC'nin hizmetlerini kullanmaya devam edeceğini söyledi.            
Intel çip üretiminde TSMC ile iş birliğini sürdürecek Tam Boyutta Gör
David Zinsner, Intel'in TSMC'nin önemli bir müşterisi olduğunu ve bu durumu korumayı planladığını vurguladı. Buna ek olarak, şirket artık dış üreticilere her zamankinden daha fazla bağımlı.

TSMC de Intel'den ekipman satın alıyor

Kendi üretim kapasitesinin yetersizliği nedeniyle Intel, Akıllı Sermaye stratejisini izleyecek ve dış fabrikaların hizmetlerini kullanmaya devam edecek. Şirket yöneticisi ayrıca Intel'in TSMC ile işbirliğinin rekabetle sınırlı olmadığını, şirketlerin sipariş alışverişinde bulunduğunu ve TSMC'nin Intel'den fotolitografi ekipmanı satın aldığını belirtti. Yönetici düzeyindeki etkileşim de yüksek seviyede kalmaya devam ediyor.

Intel çip üretiminde TSMC ile iş birliğini sürdürecek Tam Boyutta Gör
Zinsner'e göre Intel, 18A (1.8nm) fabrikasyon sürecindeki siparişlerin çoğunu büyük dış üreticilerden almayabilir, ancak gelecekteki üretim operasyonları için bir başlangıç noktası olacağı için küçük siparişler bile şirket için önemli.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim