Anlık Bildirim

iOS 8 işletim sistemi 17 Eylül'de indirmeye sunulacak

iOS 8 işletim sistemi 17 Eylül'de indirmeye sunulacak

Geleneksel olduğu üzere iPhone lansmanlarında iOS işletim sisteminin diğer cihazlar için indirme tarihi de açıklanır. iPhone 6/Plus lansanında iOS işletim sisteminin dağıtım tarihi belli oldu.

iOS 8 işletim sistemi 17 Eylül itibariyle iOS cihazları için indirmeye sunulacak. iOS benimsenme oranı yüksek olduğu için gelecek yıl bu zamanlarda yüzde 90 civarına yaklaşması muhtemel. 

iOS 8 ile gelecek yenilikler ise sesli mesaj gönderebildiğiniz yeni iMessage, yeni Fotoğraf uygulaması, üçüncü taraf klavyelere destek, Apple'ın gelişmiş tahmin destekli QuickType klavyesi, Health uygulaması, Healthkit veri toplama platformu, iCLoud Drive kişisel depolama alanı, Homekit akıllı ev otomasyonu, iOS'da başladığınız bir aktiviteyi OS X üzerinde devam ettirebilme, OS X üzerinden bağlı olduğu iPhone'a gelen çağrıları cevaplayabilme şeklinde sıralanıyor. 

iOS 8 sürümü iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5, iPad 2, Retina iPad, iPad Air, iPad mini ve iPad mini Retina ile uyumlu olacak. iPhone 4 ve iPad 1 artık güncelleme dışı kaldı.

App Store ise genişlemeye devam ediyor 1.3 milyon uygulama sayısına erişildi. Her hafta 300 milyondan fazla ziyaretçi mağazayı ziyaret ediyor. 

iCloud Drive bulut depolama alanının fiyatları ise aylık olarak 20GB/1$, 200GB/4$, 500GB/10$, 1TB/20$ şeklinde belirlenmiş.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
987 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, ios 8 ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim