Anlık Bildirim

Yeni iPhone'lardan tarihi başarı: 24 saatte 4 milyon satış

Yeni iPhone'lardan tarihi başarı: 24 saatte 4 milyon satış Tam Boyutta Gör

Teknoloji tarihine en başarılı elektronik cihazlardan biri olarak altın harflerle ismini yazdıran iPhone, başarı çıtasını her sene arttırmaya devam ediyor.Apple'ın bugün yaptığı resmi açıklamaya göre, şimdiye kadar satışa sunulan her iPhone’un tarihi rekor kırma geleneği, ailenin en yeni ve başarılı üyeleri 6 / 6 Plus ile de sürüyor.


12 Eylül itibariyle dünyanın 10 ülkesinde ön siparişe sunulan iPhone 6 ve 6 Plus, daha satışa sunulmadan selefi iPhone 5s’in rekorunu egale etmeyi başardı. Cupertinolu teknoloji devi Apple tarafından yapılan resmi açıklamaya göre ön siparişte iPhone 6 ve 6 Plus, 24 saat içinde 4 milyonluk satış sayısına ulaştı. Hatırlanacağı gibi iPhone 5s, aynı süre zarfında 2 milyonluk satış sayısına ulaşmıştı.


Konuyla ilgili yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Tim Cook, "iPhone 6 ve 6 Plus, her yönüyle mükemmeller. Kullanıcılarımızın bu ikiliyi bizim kadar sevmiş olmaları bizleri çok heyecanlandırıyor. Ön siparişte gösterilen yoğun ilgi, bizim için yeni bir rekor. Açıkçası yaptığımız en iyi iPhone'lar olan iPhone 6 ve 6 Plus'ı müşterilerimizle buluşturmayı iple çekiyoruz." dedi


Apple’ın bu açıklaması, iPhone 6 ve 6 Plus’a teknoloji severlerin büyük ilgisini bir kez daha ortaya koydu. Yeni iPhone’lara iOS kullanıcılarının her yıl büyük ilgi göstermesi bir tarafa; bu yıl tanıtılan iPhone 6 ve 6 Plus’ın, iOS’in sunduğu gelişmiş performansı büyük ekranla buluşturacak olmasından ötürü özellikle birçok Android’li phablet kullanıcının dikkatini çektiği ve çekmeyi sürdüreceği düşünülürken; sektörün önemli isimleri, Apple’ın yıl sonuna kadar 80 milyondan fazla iPhone satarak erişilmesi güç bir rekorun altına imza atacağını düşünüyor.


Apple’ın yeni telefonları iPhone 6 ve 6 Plus, 26 Eylül itibariyle ülkemizde satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2378 kez okundu.
85 kişi, toplam 103 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim