Anlık Bildirim

Windows 8'in ilk televizyon reklamı ortaya çıktı

Resmi lansmanı 26 Ekim'de gerçekleştirilecek Windows 8 işletim sistemi için Microsoft'un ilk televizyon reklamı gün ışığına çıktı. Gelen bilgilere göre tanıtım için 1 milyar dolardan fazla bir bütçe ayıran Microsoft, ağırlıklı olarak Modern arayüzü ve çoklu dokunmatik ekranın desteğinin pratik kullanıma getirdiği faydalar üzerine yoğunlaşmış gibi görünüyor.
Yeni işletim sistemi için Redmond merkezli şirketin ilk reklamlarını Crispin Porter + Bogusky ajansı hazırlarken, lansman tarihine doğru daha fazla sayıda videonun ekranlara gelmesi bekleniyor. Windows 8'in Microsoft adına önem taşıyan bir diğer noktası ise Surface adını taşıyan kendi tablet bilgisayarını pazara sunacak olması. Bu konuda ciddi çalışmalar yapan Microsoft'un, tablet üretimi için kendine fabrika kurabileceği bile söylenmekte.
Ülkemizde bayram tatiline denk geldiği için Microsoft Türkiye'nin Windows 8 odaklı faaliyetleri muhtemelen ay sonu veya Kasım başında gerçekleşecek ancak global ölçekte Windows 8 ve Surface tablet için 25 Ekim tarihinde özel bir basın etkinliği düzenlenecek. New York'ta yapılacak etkinliği takiben 26 Ekim'de yeni işletim sistemi pazara girmiş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3938 kez okundu.
21 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, microsoft ve
2 etiket daha windows 8 reklam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim