Anlık Bildirim

Windows 10'un Türkçe dil desteğine sahip yeni teknik ön izleme sürümü yayınlandı

Windows 10'un Türkçe dil desteğine sahip yeni teknik ön izleme sürümü yayınlandı
Microsoft, 21 Ocakta basın toplantısında Windows 10'un Cortana ve Xbox gibi farklı özellikleri eklenmiş bir versiyonunu kullanmıştı. Şimdi ise bu yeni teknik ön izleme sürümü yeni özellikler dahil edilmiş ve Türkçe dil desteği ile birlikte kullanıma sunuldu.

Yeni sürümde ayrıca "Action Center" adı verilen bildirim merkezinde yapılan değişiklikler de yer alıyor. Spartan ve Xbox oyunlarını diğer Windows 10 cihazlara stream ederek oynama gibi özellikler bir sonraki sürümde işletim sistemine eklenecek.

Microsoft henüz beta aşamasında olan yeni Windows sürümünü deneyim eden kullanıcıların geri bildirimleri ileterek sistemin iyileşmesine yardımcı olabilirler. Ancak henüz hataları olan Windows 10'un ana işletim sistemi olarak kullanılmaması gerektiğini hatırlatalım.

Şu an daha eski bir Windows 10 sürümü deneyen kullanıcılar Ayarlar sekmesi altında sistem güncelleme seçeneği ile son sürüme ulaşabilirler. Yeni kurulum yapacak kullanıcılar ise bu bağlantıya tıklayarak alt kısımda Türkçe seçeneği ile ISO dosyasını indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14555 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İşletim Sistemleri, iso ve windows 10
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim