Anlık Bildirim

Samsung Galaxy XCover 3 ortaya çıktı

Samsung Galaxy XCover 3 ortaya çıktı

Samsung amiral gemi modellerinin zor şartlara dayanıklı versiyonlarını Active isimlendirmesi altında toplasa da sadece bu kategoriye özgü olarak hayatını devam ettiren ve halen sonlandırmadığı bir seri mevcut. O da Galaxy XCover serisi. 

Dayanıklı akıllı telefonları daha uygun fiyata sunmak isteyen XCover serisinde iki model yer almaktaydı. Firmanın üçüncü bir üye hazırladığı haberi geldi. SM-G388Fmodel numaralı cihaz muhtemelen XCover 3 adını taşıyacak. 

XCover 3 modelinde 4.8 inçlik 800x480 piksel çözünürlükte bir ekran yer alıyor. Marvell'in 4 adet Cortex-A53 çekirdekli Armada PXA1908 yongasetinin güç verdiği cihaz 1GB RAM ile desteklenmiş ve 8GB artırılabilir hafıza mevcut. Modelin arka kısmında 5MP çözünürlüğünde, ön kısmında 2MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, Android 4.4.4 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 

Galaxy S5 Active modelinden bazı tasarım ögelerini miras aldığı görülen Galaxy XCover 3, konsept gereği suya dayanıklılık yanında düşmelere karşı da dayanıklılık sunuyor. Dayanıklılık kategorisindeki bir cihaza çok fazla bütçe ayırmak istemeyen kullanıcıları hedefleyen Galaxy XCover 3, rekabetçi bir fiyat etiketi ile ilgi görebilir. Modelin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1752 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy xcover 3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim