Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 Edge basın görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S6 Edge basın görselleri sızdırıldı

Samsung'un Pazar günkü Unpacked lansmanı için teknoloji dünyası nefesini tutmuşken, sınzıtılar da adeta yağmur gibi gelmeye başladı. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin operatör afişlerinden sonra Galaxy S6 Edge modelinin basın görseli internete sızdırıldı.
Görselde artık Galaxy S6 Edge modelinin her yönü rahatlıkla görülebiliyor. Her iki kenardan kavis yapmış ekranın biraz daha dar olduğu anlaşılırken bu ekranın sadece tasarım amaçlı olduğu belirtilmişti.
Samsung'un kaydırma yoluyla değil üzerine basarak parmak izi okuyan yeni sensörü için Home tuşunun daraldığı ve boyuna uzadığı da gözlerden kaçmıyor. Samsung parmak izi okuyucusuyla destekleyeceği Samsung Pay mobil ödeme sistemini de bu etkinlikte tanıtacak.
Diğer bir göze çarpan detay da arka kısımda kameranın dışarıya çıkıntı yapmış olması. 16MP çözünürlüğünde Sony imzalı bir sensöre yer verileceği tahmin edilen kamerada gelişmiş optik görüntü dengeleyici de bulunacak. Samsung düşük ışık koşullarında en iyi görüntü kalitesini vermek istediğini kısa tanıtım videolarında da dile getirmişti.
Galaxy S6 Edge modeli de Galaxy S6 ile aynı donanıma sahip olacak. 5.1 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlük, 14nm fabrikasyon süreci ile üretilen 8 çekirdekli 64-bitlik Exynos 7420 yongaseti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, metal çerçeve, cam kaplama arka yüzey, çıkarılamayan 2600mAh gücünde batarya, iddialı güç tasarruf yönetimi şimdilik iddialar arasında. Ancak kavisli kenarların çözünürlüğe ne kadar piksel katkısı olacak bilinmiyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6589 kez okundu.
34 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6 ve galaxy s6 edge
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim