Anlık Bildirim

MWC 2015 : Lenovo A7000 ilk Dolby Atmos teknolojili akıllı telefon

MWC 2015 : Lenovo A7000 ilk Dolby Atmos teknolojili akıllı telefon

Barselona'daki MWC 2015 teknoloji fuarını dolu dolu geçiren Lenovo, pek çok önemli mobil cihaz ve ev elektroniği ürünün yanında ilklere sahip giriş seviyesi bir akıllı telefon da tanıttı.
Lenovo A7000, Dolby Atmos teknolojisini kullanan ilk akıllı telefon olma özelliği taşıyor. Dolby Atmos mobil cihazlar için daha kaliteli çevresel ses sunmayı amaçlıyor. Kulaklığı taktığınız andan itibaren insanların, mekanların ve araçların sesleri daha canlı, daha derin ve tüm yönlerden olacak şekilde kulağınıza aktarılıyor. Ayrıca müzikler de daha tutarlı bir deneyim sunuyor.
Dolby Atmos cihazın asıl farklılaşan noktası olacak. Ancak donanım olarak da cihaz sınıfında dikkat çekeceğe benziyor. 5.5 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan model 1.5GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek işlemcisinden gücünü alıyor ve  2GB RAM ile destekleniyor.
Modelde 8GB artırılabilir hafıza, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, çift SIM desteği, 5 MP çözünürlüğünde ön kamera, 2900mAh gücünde batarya, 4G LTE desteği, 7.9mm kalınlığında polikarbonat kasa, 140gr ağırlık şeklinde diğer özellikler mevcut. Model Lenovo'nun aktif olduğu tüm ülkelerde ay sonuna kadar 170$ fiyat seviyesinden satışa çıkacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30044 kez okundu.
14 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc 2015, lenovo a7000
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim